Cercador per paraules clau
18 febrer 2015

L’EMD-Valldoreix i QBàsquet promouran l’educació a través de l’esport amb un cicle de xerrades

Sota el títol ‘Esport i educació’ el cicle tractarà temes com l’autoestima, el lideratge, la gestió de grups i la millora de l’experiència esportiva dels infants. Totes les sessions se celebraran a les 19.00 hores a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix.

La primera de les xerrades serà el dijous 26 de febrer tractarà la temàtica del ‘Rol d’equip, gestió de la pròpia autoestima’ i anirà a càrrec del president de QBàsquet i coach esportiu, Enrique Sánchez Aranda. La segona sessió està fixada pel dimarts 17 de març, quan Jordi Bargalló, entrenador de QBàsquet amb més de 30 anys d’experiència en diferents nivells, oferirà la xerrada ‘Equip i aprenentatge. Com evolucionar en grup’.

‘Lideratge per a pares i entrenadors’ serà el títol de la tercera ponència del cicle i està prevista pel dijous 14 de maig. La xerrada estarà conduïda pel coach esportiu Pere Garcia, que oferirà pautes didàctiques sobre com gestionar la relació entre pares, fills i entrenadors.

Per a la última sessió del cicle ‘Esport i educació’ l’organització ha programat la xerrada ‘Pautes i idees per a pares i mares per millorar l’experiència esportiva’, a càrrec del coach esportiu, Pere Garcia i que se celebrarà el dijous 11 de juny.

Currículums dels ponents:

Richi Serrés Lara: Llicenciat en Educació Física, Doctorat en Psicologia de l‘Aprenentatge Humà, professor INEFC Barcelona, professor en diferents programes de Màsters esportius, Màster en Psicologia Iniciació Esportiva, entrenador superior en bàsquet, Coach ICF.

Jordi Bargalló: Entrenador de QBàquet amb més de 30 anys d’experiència en diferents nivells.

Pere García de los Riscos: Llicenciat en Educació Física i Esport per INEFC de Barcelona, Máster en Psicologia Esportiva per la UAB, Entrenador Nacional de Futbol (UEFA A) per la RFEF, coach esportiu, formador de Coaching personal i Directiu Coach (TISOC Coachville), Títol en PNL i intel·ligència emocional (TISOC Coachville), Co-Autor del llibre ‘Marca un gol, Papa!’ J.M. Bosch Editor 2007, Títol en Mediació i resolució de conflictes (Un. Mediterraneo).

Enrique Sánchez Aranda: Llicenciat en Psicologia. UAB (2001), Postgrau de Neuropsicologia en el Centre I.S.E.P. de Barcelona (2001), Màster de recursos Humans i Consultoria per Les Heures Universitat Central de Barcelona (2004-2005), Trainer de lideratge personal per Future Firm, Professor i coach de diverses federacions esportives en habilitats directives i de gestió de l’estrès d’alta competició (Real Federación Espanyola de Natación, Federació Catalana de Bàsquet…), entrenador mental d’esportistes d’alt rendiment: Nivell professional i Olímpic.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat