Cercador per paraules clau
19 gener 2017

L’EMD-Valldoreix iniciarà el març els treballs per habilitar el terreny de Can Cadena com a aparcament públic

La intenció de l’administració de Valldoreix és que al llarg del present 2017 es pugui obrir una part de l’aparcament de manera provisional, mentre es treballa a la resta del terreny per poder inaugurar-lo de manera definitiva durant el 2018.

L’EMD de Valldoreix és des del passat 27 de desembre de 2016 la propietària del terreny que Fecsa-Endesa poseia a tocar de la plaça de Can Cadena i que va ser adquirit a l’empresa energètica mitjançant una expropiació. El preu final de l’operació entre l’administració valldoreixenca i Fecsa-Endesa es va fixar d’acord mutu entre les parts per un preu de 374.385 euros.

El solar, ubicat al número 11 de la Rbla. Mn. J. Verdaguer, té una superfície de 9.840 metres quadrats i delimita al nord amb la citada rambla, a l’est amb els Túnels de Vallvidrera i a l’oest amb la carretera de La Floresta.

Els treballs d’adeqüació del terreny consistiran en un primer moment en el desbrossament i nivellament de la parcel·la, tasques aquestes que han de permetre un seguit d’intervencions per moure diferents línies elèctriques soterrades que en aquests moments travessen l’espai, així com l’agrupament de tres instal·lacions per a telefonia mòbil ubicades en diferents punts del solar. Amb aquestes primeres actuacions enllestides, la idea de l’EMD-Valldoreix és poder oferir a la ciutadania unes quantes places d’aparcament de manera provisional, entretant es treballarà per durant el 2018 poder donar per acabades les obres d’urbanització del terreny per acollir definitivament l’aparcament.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril