Cercador per paraules clau
02 octubre 2018

L’EMD-Valldoreix implementa el sistema de vídeoactes i retransmet les sessions plenàries en directe

L’última convocatòria plenària de la Junta de Veïns va incloure la novetat de la posada en marxa, per primer cop a l’EMD, de la difussió en viu de la sessió. L’objectiu és avançar en l’accessibilitat de la política local per a tota la ciutadania valldoreixenca.

L’Entitat Municipal de Valldoreix va retransmetre la setmana passada el seu primer Ple en directe a través del canal de l’EMD a la plataforma YouTube i de les xarxes socials. La posada en marxa d’aquesta nova iniciativa permetrà que a partir d’ara l’EMD faci ús d’aquesta tecnologia a l’abast de la majoria de la ciutadania per difondre a través d’Internet les sessions plenàries municipals i aconseguir aprofundir en la transparència de les propostes locals.

La instal·lació audiovisual que permet la retransmissió en directe està integrada per un equip de micrófons i càmeres de la Sala de Plens, que permet enregistrar els regidors i regidores durant les seves intervencions per posar sobre la taula les seves propostes i opinions. El nou sistema fa una combinació automàtica de imatges de les diferents càmeres que genera un contingut audiovisual de la totalitat de cadascuna de les Sessions Plenàries de la corporació i elabora una Acta Digital de la sessió accessible per tothom a través del web de l’EMD-Valldoreix. D’aquesta forma, la ciutadania de Valldoreix pot accedir als continguts de les sessions plenàries des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, a través de les xarxes socials amb cost un mínim per la vila.

La nova iniciativa de l’EMD de Valldoreix aconseguirà portar les activitats plenàries de la Casa de la Vila a cada racó de la vila i integra l’adminitració valldoreixenca entre les cambres municipals catalanes que ja retransmeten les seves activitats en directe.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

03-06-2024

Llar d’Infants Quitxalla

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals