Cercador per paraules clau
26 març 2020

L’EMD-Valldoreix suspèn el pagament de les quotes de l’Escola Bressol i dels serveis que no es prestin durant la quarantena

Els serveis municipals que s’han vist afectats per la crisi del coronavirus i que han hagut de tancar les seves portes no es cobraran als seus usuaris, durant el temps que es mantingui el confinament decretat amb l’estat d’alarma. Així doncs, l’EMD no emetrà cap factura de l’Escola Bressol durant el mes d’abril i mentre duri el període de quarantena. Pel que fa al mes de març, que ja es va cobrar als usuaris, només s’haurà de pagar la part proporcional dels dies que la prestació es va donar amb normalitat, mentre que la resta de dies afectats pel tancament per confinament, l’administració valldoreixenca buscarà una solució per compensar a les famílies.

Altres serveis com els cursos i tallers culturals mantenen l’activitat per mitjans telemàtics durant el mes de març i l’EMD no cobrarà cap quota a partir del proper abril. Pel que fa a l’Escola de Música, també manté les classes a través de plataformes electròniques i videoconferències durant el temps que el centre es mantingui tancat.

Tampoc hauran de fer front als rebuts d’arrendament amb l’EMD de Valldoreix el restaurant Momotaro, a tocar de la Casa de la Vila; el bar-restaurant El Casalet, de la Pl. del Casal de Cultura; i la floristeria VallVerd de Can Cadena. La suspensió dels cobraments es farà a partir del proper mes d’abril i fins que s’acabi l’estat d’alarma i puguin tornar a obrir els seus establiments. Pel que fa a les parades de venda no sedentària, que no són d’alimentació, l’EMD aplicarà el prorrateig de la quota de la Taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic en els diferents períodes que estableix l’ordenança fiscal (ord. 5), d’acord amb el termini d’afectació que correspongui, vinculat al període de l’estat d’alarma, i les pròrrogues d’aquest que es produeixin, i fins que l’ocupació pugui desenvolupar-se.

Per últim, ‪el Complex Esportiu de l’EMD-Valldoreix també suspèn el cobrament de les quotes a tots els seus usuaris, que no hauran de pagar mentre es mantingui el tancament de la instal·lació esportiva pel coronavirus‬.

Amb aquesta mesura la intenció de l’equip de govern de Valldoreix és col·laborar el màxim possible en què les famílies i de les empreses de la vila disposin d’una economia tan sanejada com sigui possible, atesa la davallada generalitzada d’ingressos que estan patint la majoria de ciutadans i comerciants valldoreixencs. La mesura vol ser un ajut perquè a les llars i comerços de Valldoreix puguin disposar dels màxims recursos possibles per recuperar la normalitat el més aviat possible, un cop finalitzi el període de confinament.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

10-05-2022

L’estudi nocturn torna al Biblioaccés Vall d’Or el mesos de maig, juny i setembre

30-03-2022

A l’abril, portes obertes presencials a l’Escola Bressol de Valldoreix

25-03-2021

L’EMD-Valldoreix, un any més al costat de l’AFA de l’Arnau Cadell en el foment de l’educació en el lleure i l’activitat esportiva entre els joves