Cercador per paraules clau
22 novembre 2023

L’encesa de l’arbre de Nadal de Valldoreix il·luminarà un any més l’inici de les festes nadalenques

L’EMD convoca un any més a tota la ciutadania de la vila, el pròxim divendres 1 de desembre, a l’esperat acte d’encesa de les llums de l’arbre de Nadal de Valldoreix, que comptarà també tallers infantils per als més petits, xocolatada amb melindros per a tothom i l’emotiva penjada de desitjos de Nadal i nou any dels nens i nenes del Ferran i Clua. La ja tradicional encesa de l’arbre donarà el tret de sortida al període de festivitats nadalenques de la vila.

L’arbre de Nadal, que està ubicat a la Plaça Maria Sabater, al costat de l’església de l’Assumpció, esdevindrà el punt de trobada on nens i nenes, pares i mares i gent de totes les edats podran gaudir de l’encesa de llums i de les activitats que l’EMD-Valldoreix ha organitzat per donar la benvinguda al Nadal. De 17:00h a 19:00h, els infants podran crear la seva pròpia torxa de llum, mentre que a partir de les 17:00h, tots els assistents estan convidats a xocolata calenta i melindros per fer passar el fred. Al punt de les 18:00h tindrà lloc l’encesa de les llums de l’arbre de Nadal, seguit del concert de la Coral de famílies de l’Escola de Música i de l’Escola Ferran i Clua.

Tant l’enllumenat de l’arbre de Nadal com els llums que engalanen els carrers i places de Valldoreix són de tecnologia LED d’alta eficiència energètica. D’aquesta forma, es redueixen les emissions nocives de CO2 i el cost de la factura elèctrica es rebaixa considerablement.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social