Cercador per paraules clau
28 març 2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

El Casalet de Valldoreix ha estat l’escenari aquest matí de l’esmorzar amb la premsa, organitzat per l’EMD de Valldoreix, on l’equip de govern ha desgranat la seva acció de govern al llarg dels darrers quatre anys i ha reivindicat la seva gestió al capdavant de l’administració valldoreixenca. Durant més d’una hora i mitja el president Josep Puig i les vocalies amb responsabilitat de govern Susana Herrada, Lluïsa Muñoz i Bernat Gisbert, han fet balanç dels diferents projectes i iniciatives que s’han dut a terme els últims quatre anys en l’àmbit de les competències de l’administració valldoreixenca. En l’àmbit urbanístic el president ha destacat l’aprovació del projecte de l’Av. Baixador, la urbanització de la zona comercial de Mn. J. Verdaguer, l’aprovació inicial del projecte del nou aparcament de Can Cadena, les millores del clavegueram, restauració del Castell de Canals, la construcció dels ponts del camp de futbol i el carrer Canari i les millores de l’enllumenat públic, entre d’altres.

Pel que fa a les seves àrees, la vocal Herrada, ha posat de relleu el treball fet a Midi Ambient amb la renaturalització del torrent de Can Badal, la instauració de la recollida de residus al bosc #trashtag, les franges perimetrals contra incendis, la neteja de rieres, el control de la vespa velutina, etc. També ha repassat les iniciatives culturals més rellevants del mandat com el Cicle de Música a Can Monmany,  la Mostra de Teatre, la Programació Continuada, la Biennal d’Escultura, el Cinema a la Fresca i l’ampliació dels horaris nocturn i infantil al Biblioaccés Vall d’Or.

Acte seguit ha pres la paraula el vocal Bernat Gisbert per presentar les polítiques de Joventut, Esports, Comunicació, Serveis Generals, amb la creació del Cau Trementinaire, el pla de Joventut, el conveni amb l’Institut Arnau Cadell, els concerts de Festa Major, les Milles de Valldoreix, la Milla Solidària, la Marxa de la Salut, la Caminada per la Igualtat, el redisseny del nou web corporatiu i l’ampliació de l’edifici de Correus de la vila, com a accions més destacades. Per acabar Gisbert ha anunciat els concerts de la pròxima Festa Major, amb Mariona Escoda i Buhos com a caps de cartell.

Per últim, Lluïsa Muñoz ha abordat l’àmbit econòmic fent esment del gran mèrit de tenir una EMD solvent i sanejada financerament, que es financia amb recursos propis, que té un endeutament mínim i que paga als seus proveïdors a 3,8 dies. Muñoz també ha volgut posar de relleu el treball de serveis socials amb 813 persones ateses a l’oficina de l’assistenta social a Valldoreix i les accions de promoció del teixit comercial com el VallduTapes, el ValldoBars, la millora del web de comerç, la implantació de la targeta de fidelització, la creació d’un plànol comercial i els cursos per a comerciants, com a fites més rellevants. 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-02-2024

Afectacions de trànsit a la ctra. La Floresta i aparcament Can Cadena

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer