Cercador per paraules clau
07 juny 2018

Les obres de millora dels FGC afectaran els servei de trens a Valldoreix els dos propers caps de setmana

Amb motiu de les obres per reduir la contaminació acústica, el servei de trens quedarà interromput els dies 8, 9 i 10 de juny entre les estacions de Sant Cugat i Hospital General, afectant a el pas de convois per l’estació de Valldoreix. El cap de setmana del 15 de juny la comunicació entre Valldoreix i Volpelleres també quedara interrompuda per treballs de millora de la línia.

El servei dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) quedarà interromput tot el cap de setmana del 8 de juny, a partir de divendres a les 22:00h, quan el servei de trens de la línia S1 (Terrassa), entre les estacions de Sant Cugat i Hospital General, no estarà operatiu. La incidència estarà motivada per les tasques per minimitzar el soroll del pas dels trens pel municipi. Les tasques consistiran en la instal·lació de nous aparells de via, que incorporen creuers de punta mòbil, una tecnologia específicament desenvolupada per a les línies d’alta velocitat, però que FGC aprofita pels beneficis que aporten en la minimització de la contaminació acústica. Durant el muntatge també es procedirà a col·locar una manta antivibratòria sota la capa de balast. Per garantir el transport, FGC oferirà un servei d’autobús alternatiu entre les estacions de Valldoreix i Hospital General, amb parada també a l’estació de Mira-sol.

D’altra banda, des del divendres 15 de juny, a partir de les 22:00h, així com els següents dies 16 i 17 de juny, durant tot el dia, el trànsit de trens estarà interromput a un tram de la línia S2 (Sabadell). En aquest cas, el tram afectat és el cromprès entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres per treballs de millora de la línia. Com en el cas anterior, FGC oferirà també un servei d’autobús substitutori entre Valldoreix i Volpelleres per a tots els viatgers que s’hagin de desplaçar-se entre aquestes dues estacions de la línia Barcelona-Vallès.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals