Cercador per paraules clau
28 juny 2016

Les peces més famoses de la música clàssica dels darrers 400 anys tanquen els Concerts del Castell de Canals

L’edició 2016 del Cicle de Concerts al Castell de Canals va abaixar el teló aquest passat dissabte amb l’espectacle ‘400 anys en una hora’ a càrrec de la secció de corda de l’Orquestra Camerata XXI. La formació musical del Camp de Tarragona va esgotar les entrades del centenar de localitats que l’organització tenia disponibles pel recinte històric del Castell de Canals.

El programa del recital va estar format per l’’Adagio’ d’Albinoni; el ‘Minuetto’ de Boccherini, el Largo del Concert per a violí “L’Hivern” de Vivaldi; el ‘Canon’ de Johann Pachelbel; l’’Ària de la Suite en Re’ de J. S. Bach; la ‘Marxa Turca’ de Mozart; l’‘Ave Maria’ de Schubert; la ‘Dansa hongaresa No.5’ de Brahms; i les ‘Danses romaneses’ de Béla Bartók.

Amb el concert de Camerata XXI es tanca el cicle que també ha portat a Valldoreix els ‘Amors d’estiu’ de Judit Neddermann i el ‘Let it BeValdi’ de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. L’actuació de Joana Serrat presentant el seu treball ‘Cross the verge’ es va haver de suspendre per la pluja.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix