Cercador per paraules clau
07 juliol 2023

Les ‘Ulleres de sol’ de Teresa Blasco anunciaran la Festa Major de Valldoreix 2023

La mirasolenca Teresa Blasco amb el seu cartell ‘Ulleres de sol’ ha resultat guanyadora de l’edició 2023 del Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix .

La creació de Blasco va ser la millor valorada pel jurat i va acabar sobresortint per sobre de la resta de les 27 obres originals presentades a la categoria d’adults del certamen artístic. Els altres dos premis van recaure en Maria Ripol Rey (categoria juvenil) pel seu cartell ‘Aquesta festa és per disfrutar’ i en ‘Els ocells de Festa Major’ de Bintia Barbero Blasco (modalitat infantil). Enguany es donen diverses curiositats al certamen com són: que la guanyadora de la categoria juvenil, Maria Ripol ja va guanyar la categoria infantil del concurs l’any 2015 amb només 8 anys; que els guardons de les tres categories recauen en artistes veïnes del barri santcugatenc de Mira-sol; i que la guanyadora de la categoria adults i la de la modalitat infantil són mare i filla. 

La decisió dels membres del jurat del concurs -reunits dimecres a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Vila i format per la vocal de Cultura, Susanna Casta, com a presidenta, acompanyada per especialistes del món de l’art de la vila com els artistes locals Lluís Pérez, Myriam Rocafort i Cristina Cabané, i la publicista Olga Lacoma- va ser molt renyida, atesa la qualitat dels treballs presentats. La tria es va fer entre les 38 obres presentades al concurs. Del total de cartells participants 28 participaven a la categoria d’adults, 7 a la juvenil i 3 a la infantil.

Com a guanyadora del certamen i imatge de la Festa Major, Teresa Blasco rep un premi de 500 euros, mentre que Maria Ripol s’adjudica un total de 300 euros, com a premi de la modalitat juvenil i la guanyadora de la modalitat infantil, Bintia Barbero, s’endú un val de material artístic valorat en 100 euros, que l’ajudarà a seguir desenvolupant les seves capacitats artístiques.

L’obra guanyadora, a banda del premi econòmic i de convertir-se el cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2022, serà la portada del programa d’actes de la festa gran valldoreixenca, que l’EMD editarà la primera setmana de setembre i que s’enviarà a totes les llars de la vila.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-09-2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

19-09-2023

Valldoreix vibra amb una Festa Major 2023 molt participada per les entitats i la ciutadania

12-09-2023

Valldoreix celebra la Diada defensant la llengua catalana i reclamant una llei pròpia per a les EMD

05-09-2023

El veí històric de Valldoreix Antonio Zamora, pregoner de la Festa Major 2023