Cercador per paraules clau
07 març 2018

Les veus de Les Fourchettes i la dansa i la música de la Cia. Dell’Anima celebren el Dia de la Dona a Valldoreix

La celebració del Dia de la Dona a Valldoreix tindrà dos plats forts com són les actuacions de la Cia. Dell’Anima, presentant el seu muntatge “Elisabetta”, i Les Fourchettes amb el seu espectacle “A capella!”. En total 6 dones que pujaran aquest divendres a partir de les 19:30h. a l’escenari de la Nau de Cultura per alçar la seva veu i, a través del seu art, reivindicar la igualtat efectiva entre homes i dones i desterrar de la societat la desigualtat i la violència masclista.

Dell’Anima és una companyia formada per la ballarina Neus Elfa i la violinista Mireia Vila que presentarà un espectacle interdisciplinari on es podrà veure com balla un violí i com toca una ballarina. És el relat de com la dansa ens explica el que la paraula ha insinuat i com la música ens fa reviure els sentiments dels que parla la història. Un projecte fort, subtil i femení; un punt meravellós on s’han trobat els moviments d’ara i la música d’abans.

‘A capella!’ és la proposta de Les Fourchettes, un quartet de cantants procedent d’estils diferents (el clàssic, el musical, el jazz, el gòspel) unides per l’amor a la música vocal. Oferiran un espectacle en què la veu és l’únic instrument i protagonista, amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels 50 i els 60.

El preu d’entrada serà de 5 euros i les localitats es poden adquirir de forma anticipada al departament de Cultura i Joventut de l’EMD de Valldoreix, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i les tardes del dilluns i dijous de 17.00 a 19.00h (Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer, 185 · T. 93 589 82 69 / 93 674 27 19).

La recaptació íntegra anirà destinada al projecte benèfic de l’Asociación Anita i la Fundació d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que busquen trobar una cura pel tumor de cèl·lules germinals malignes en nens i adolescents. (asociacionanita.org).

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals