Cercador per paraules clau
25 febrer 2020

Les xocolatades solidàries de l’Escola Bressol i el Ferran i Clua recapten més de 750€ per la lluita contra el càncer infantil

La 3a edició de la Xocolatada Solidària ha organitzat de 10 xocolatades a la ciutat -de les quals 3 s’han fet a Valldoreix- del total de les quasi de 1.100 xocolatades celebrades arreu de l’estat i que han recaptat fons per finançar el grup d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora cada dia 15 de febrer a tot el món, la valldoreixenca Asociación Anita ha tornat a posar en marxa a la ciutat la Xocolatada Solidària per recaptar fons per lluitar contra el càncer infantil. A Valldoreix les cites van ser el 14 de febrer a l’Escola Bressol i el 21 a l’Escola Ferran i Clua, fent coincidir la xocolatada amb la Festa de Carnaval del centre educatiu. Pel que fa a la cita de la Bressol, es va recollir una xifra propera als 275€, mentre que al Ferran i Clua la recaptació de donatius va pujar fins els 490€. Al final van ser prop de 250 racions de xocolata amb xurros repartits entre els infants i els familiars assistents al Carnaval del centre. A falta del recompte de la xifra final dels donatius recollits en les prop de 1.100 xocolatades solidàries organitzades per tota la geografia estatal, des de l’organització s’espera poder arribar a una xifra propera als 500.000€.

La Asociación Anita de Valldoreix, que és una de les 13 entitats organitzadores de la Xocolatada Solidària, està promoguda i impulsada per la valldoreixenca Carolina Amado, mare de l’Anita i centra la seva acció en recaptar fons per a la investigació del càncer de cèl·lules germinals. Juntament amb l’Asociación Anita, la Xocolatada Solidària està promoguda per les associacions de lluita contra diferents tipus de càncer infantil com són: La lluita d’Arnau; Or Asociación; Aniol, sempre amb un somriure; Mua solidaris; Asociación contra el Rabdomiosarcoma; Asociación pulseras Candela; l’Associació Max Aleix; AENAR, Miradas mágicas; Shurikan; Dona’m ales; COCO i Súper H.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

15-07-2024

L’EMD destina més de 25.000€ per millorar les instal·lacions del Ferran i Clua durant l’estiu

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament