Cercador per paraules clau
25 juliol 2016

L’Escola Bressol de Valldoreix celebra el final de curs amb música i ball per a petits i grans

La festa de final de curs de l’Escola Bressol de Valldoreix va aplegar un centenar persones, entre nens, pares i familiars, que van gaudir d’un espectacle de musical familiar acompanyat d’un berenar.

Nens, pares i avis van assistir a la festa de cloenda del curs escolar organitzada l’Escola Bressol de Valldoreix i que va començar amb una activitat infantil d’animació musical familiar. L’activitat celebrada al pati de l’escola bressol amb un espectacle que va posar a ballar a pares i infants, que van gaudir de la proposta. El fi de curs de la bressol celebrat el divendres 15 de juliol es va completar amb un berenar per a tots els assistents.

Al vespre, pares i mares d’alumnes de l’escola van seure a sopar per celebrar el fi de curs. El sopar, organitzat per l’AMPA de l’escola, va consistir en una degustació de plats portats pels mateixos pares. Un cop finalitzat el sopar es van fer públics els guanyadors del concurs de plats cuinats pels pares i es va celebrar un bingo, que va posar el punt final a la vetllada.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat