Cercador per paraules clau
03 maig 2016

L’Escola Bressol de Valldoreix estrena nou web i obre el període de preinscripcions

[:ca]Des d’aquesta setmana totes les persones que vulguin conèixer una mica més de prop l’Escola Bressol de Valldoreix tenen a la seva disposició el nou portal del centre educatiu, que sota el nom www.escolabressolvalldoreix.cat posa a disposició de tots els usuaris interessats tota la informació sobre l’escola.

Aquells qui s’adrecin al nou portal podran trobar tot la informació relativa al centre, des d’una petita història del recorregut de l’escola al llarg dels seus 40 anys de trajectòria, fins a una acurada descripció de quins són els diferents espais que acullen les seves instal·lacions, sense oblidar la proposta educativa del centre. Altres apartats destacats del nou portal són els trets identitaris de l’Escola Bressol, la seva organització, la relació amb les famílies i el blog, on podreu llegir els articles relacionats amb l’educació dels més petits.

L’espai de preinscripcions i matrícules ocupa també un lloc destacat dins el nou espai virtual de la Bressol, atès que aquesta setmana s’han posat en marxa les preinscripcions per al proper curs 2016-2017. Des del dia 2 i fins el proper dia 13 de maig es poden fer les sol·licituds de preinscripció i serà el 25 de maig quan es publicaran les llistes amb les puntuacions dels preinscrits. El dia 26 de maig es farà el sorteig per determinar l’ordre de sol·licituds i fins el dia 30 es podran fer reclamacions. El dia 6 de juny es publicarà la llista d’admesos i del 13 al 17 de juny serà el període de matrícula.[:]

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat