Cercador per paraules clau
15 novembre 2018

L’Escola de Música celebra el seu 20è aniversari amb una exposició fotogràfica i un concert

L’Escola de Música de Valldoreix bufa aquest any les espelmes del seu vintè anviersari i per celebrar-ho la Sala de Plens va acollir ahir dimecres els primers actes de celebració: l’actuació del Quartet Brossa, que l’EMD va retransmetre en directe per les xarxes socials i la inauguració de l’exposició ‘EMV: 20 anys de música a la vila’.

La Casa de la Vila es va convertir el 14 de novembre va ser l’escenari on celebrar l’acte inaugural de el 20è aniversari de la implantació de l’EMV a la vila. Tothom qui es va apropar ahir a l’EMD va poder gaudir de l’actuació musical del reconegut Quartet Brossa, amb Aleix Puig i Pere Bartolomé al violí, Imma Lluch a la viola i Marçal Ayats al violoncel, retransmès en directe per l’EMD a través del canal a YouTube de l’entitat.

Les melodies van acompanyar la inaguració de l’exposició ‘Escola de Música de Valldoreix: 20 anys de música a la vila’, oberta a tota la ciutadania a la sala d’exposicions de l’Entitat Municipal fins a finals d’any. El centre té preparats altres actes de commemoració com la tarda musical del 27 de novembre a les 18:30h al Casino de La Floresta, protagonitzada pels alumnes més destacats de l’Escola. D’altra banda, els conjunts instrumentals de vent i de corda de l’EMV animaran la tradicional encesa de llums de l’arbre de Nadal de Valldoreix amb un concert a l’Església de l’Assumpció el dia 30 de novembre a partir de les 18:00h.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-09-2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

19-09-2023

Valldoreix vibra amb una Festa Major 2023 molt participada per les entitats i la ciutadania

12-09-2023

Valldoreix celebra la Diada defensant la llengua catalana i reclamant una llei pròpia per a les EMD

05-09-2023

El veí històric de Valldoreix Antonio Zamora, pregoner de la Festa Major 2023