Cercador per paraules clau
14 març 2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

L’Escola de Música de Valldoreix va viure el dissabte 11 de març un dels dies grans de la seva història amb la celebració del primer quart de segle d’ensenyaments musicals a Valldoreix i ho va fer, com no podia ser d’altre manera, oferint un gran concert a la plaça del Casal de Cultura. Al punt del migdia, d’un dissabte radiant i amb temperatures primaverals, la seixantena de membres de l’Orquestra de les Orquestrades van pujar a l’escenari de la plaça cultural valldoreixenca per oferir un recital davant un públic entregat, que va omplir tot el pati de butaques. El programa del concert va aplegar tant peces del repertori clàssic, com ‘Carmen’ de Bizet amb temes més actuals com ‘Shut up and dance’ de Walk the Moon o la intro de la famosa sèrie de Netflix ‘Stranger Things’. 

Abans de l’inici del concert, però, va ser el moment dels parlaments, amb el director de l’Escola de Música de Valldoreix, Manel Sardà, pujant a l’escenari. Acompanyat de la vocal de Cultura de l’EMD, Susana Herrada, Sardà va donar les gràcies a tots els actors -administració, mestres, pares i alumnes- que han fet possible els 25 anys de l’escola i conjuntament van felicitar-se pel quart de segle de recorregut de l’escola i es van conjurar plegats a seguir treballant per donar continuïtat a l’educació musical a la vila.

Per arrodonir la matinal musical es va servir una xocolatada amb melindros que va fer les delícies de tots els assistents. 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

10-05-2022

L’estudi nocturn torna al Biblioaccés Vall d’Or el mesos de maig, juny i setembre

30-03-2022

A l’abril, portes obertes presencials a l’Escola Bressol de Valldoreix