Cercador per paraules clau
20 juny 2018

L’Escola de Música de Valldoreix diu adéu al curs 2017/2018 amb una festa ciutadana l’Espai Garden

El centre va dir adéu al curs omplint de gom a gom l’Espai Garden. El ball i la gresca van inundar el recinte amb el Concert dels Conjunts Instrumentals de l’EMV, un interessant taller de percussionisme per tothom i un sopar-concurs per tota la família, acompanyat del ritme del l’equip de l’EMV.

L’Escola de Música va celebrar el divendres 15 de juny el final del curs amb una festa plena de música, ball i activitats per a grans i petits, oberta a tota la ciutadania. Unes 150 persones es van aplegar a les instal·lacions de l’Espai Garden per gaudir de bona música, ball, sopar a la fresca i un interessant taller musical de la mà del reconegut percussionista bagenc Dan Arisa.

El Concert dels Conjunts Instrumentals de l’EMV va obrir el teló de la festa grossa de l’escola de música a les 18:30h. Les actuacions musicals dels conjunts instrumentals de guitarres, corda, vent, pianos i la banda de l’EMV van ser els encarregats de començar a escalfar l’ambient amb les seves variades interpretacions. Tots els artistes de l’agrupació musical van exhibir les seves capacitats amb alegres i engrescadores melodies de famosos intèrprets i grups musicals com Camila Cabello, Daft Punk, The Doors, Charlie Parker i Land of Coconuts.

Gairebéirebé un centenar de persones van participar del taller de l’equip de percussionistes per participar a les divertides i interessants activitats preparades pels Fun Dan Monkeys, liderats pel reconegut músic i percussionista Dan Arisa, amb l’objectiu d’apropar l’especialitat musical a alumnes, pares, mares i professorat.

La celebració va concloure amb un sopar-concurs a la fresca, on tots els comensals van poder participar amb plats d’elaboració pròpia i amb ball al ritme de la banda dels mestres de l’Escola de Música de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat