Cercador per paraules clau
04 desembre 2018

L’esperit nadalenc il·lumina Valldoreix amb la tradicional encesa de l’arbre de Nadal

Un any més, el Nadal va arribar als carrers de Valldoreix amb l’esperada encesa de l’enllumenat de l’arbre de Nadal, els tallers de manualitats nadalenques per als més menuts de la vila i les peces musicals treballades per l’alumnat de l’EMV.

Tota la ciutadania es va aplegar divendres passat al voltant de l’arbre de Nadal de la Pl. Maria Sabater per donar la benvinguda un any més a les esperades festes nadalenques a Valldoreix. L’espertit de germanor nadalenc va ser el protagonista indiscutible d’una tarda plena d’activitats per a la mainada, xocolatada amb melindros per a tota la ciutadania i música per a tots els públics.

La canalla valldoreixenca va protagonitzar un dels moments més emotius del vespre quan van omplir les branques de l’arbre de Nadal dels seus desitjos per al nou any. Durant tota la tarda, els més petits es van entretenir als diferents tallers de manualitats nadalenques, que l’EMD va preparar per a tota la familia. L’altre gran moment va ser la xocolata calenta amb melindros, que va oferir l’EMD de Valldoreix per reconfortar els assistents durant el fred capvespre, mentre esperaven l’encesa de l’arbre a càrrec de la presidenta accidental, Susana Herrada i els vocals Bernat Gisbert i Elena Degollada. La interpretació de les melodies de l’Orquestra dels alumnes de l’Escola de Música van acabar per posar el ribet d’or a l’estrena de les festes de Nadal a la vila.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals