Cercador per paraules clau
09 juliol 2018

L’estrena del Cicle de Cinema a la Fresca 2018 omple a vessar la Plaça Casal de Cultura

Unes 300 persones es van donar cita divendres 6 de juliol a la Plaça Casal de Cultura per no perdre’s a la inauguració del Cicle de Cinema a la Fresca 2018 que s’estrenava amb la projecció de ‘Paulette – Les postres de l’alegria’, la primera de les 5 projeccions de la programació estiuenca.

La Plaça del Casal de Cultura es va quedar petita per acollir la primera nit estiuenca del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix, que va servir per donar el tret de sortida a un apassionant estiu cinematogràfic. A la plaça del Casal no hi cabia ni una ànima i van ser prop de 300 les persones que van omplir la totalitat de les localitats i no es van voler quedar a casa la nit de l’estrena d’una de les cites més esperades de l’estiu a Valldoreix.

L’obra del director francés Jérôme Enrico, la comèdia dramàtica ‘Paulette – Les postres de l’alegria’ va ser l’encarregada de donar el tret de sortida al cicle cinematogràfic a l’aire lliure. La propera cita amb el Cicle de Cinema a la Fresca serà el 13 de juliol amb la projecció d’un film d’animació que proposa un argument ple d’aventures i misteri, ‘Al sostre del món’, dirigida especialment per als més petits de la vila.

El públic va demostrar durant la inauguració del cicle que les cadires de la Plaça Casal de Cultura son el lloc perfecte per passar les càlides nits d’estiu valldoreixenques, mentre es gaudeix dels èxits de la gran pantalla sota les estrelles. Per altra banda, les propostes triades per a l’edició 2018 del Cicle de Cinema a la Fresca prometen un apassionant estiu cinematogràfic combinant gèneres tan diferents com la comèdia, el thriller, el drama i l’animació infantil apta per a tots els públics.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix