Cercador per paraules clau
09 juliol 2018

L’estrena del Cicle de Cinema a la Fresca 2018 omple a vessar la Plaça Casal de Cultura

Unes 300 persones es van donar cita divendres 6 de juliol a la Plaça Casal de Cultura per no perdre’s a la inauguració del Cicle de Cinema a la Fresca 2018 que s’estrenava amb la projecció de ‘Paulette – Les postres de l’alegria’, la primera de les 5 projeccions de la programació estiuenca.

La Plaça del Casal de Cultura es va quedar petita per acollir la primera nit estiuenca del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix, que va servir per donar el tret de sortida a un apassionant estiu cinematogràfic. A la plaça del Casal no hi cabia ni una ànima i van ser prop de 300 les persones que van omplir la totalitat de les localitats i no es van voler quedar a casa la nit de l’estrena d’una de les cites més esperades de l’estiu a Valldoreix.

L’obra del director francés Jérôme Enrico, la comèdia dramàtica ‘Paulette – Les postres de l’alegria’ va ser l’encarregada de donar el tret de sortida al cicle cinematogràfic a l’aire lliure. La propera cita amb el Cicle de Cinema a la Fresca serà el 13 de juliol amb la projecció d’un film d’animació que proposa un argument ple d’aventures i misteri, ‘Al sostre del món’, dirigida especialment per als més petits de la vila.

El públic va demostrar durant la inauguració del cicle que les cadires de la Plaça Casal de Cultura son el lloc perfecte per passar les càlides nits d’estiu valldoreixenques, mentre es gaudeix dels èxits de la gran pantalla sota les estrelles. Per altra banda, les propostes triades per a l’edició 2018 del Cicle de Cinema a la Fresca prometen un apassionant estiu cinematogràfic combinant gèneres tan diferents com la comèdia, el thriller, el drama i l’animació infantil apta per a tots els públics.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat