Cercador per paraules clau
23 octubre 2017

L’èxit marca la primera edició del Congrés Nacional de Tennis-Pàdel

El 1r Congrés de Tennis i Pàdel va aplegar assistents de tot l’estat en un cap de setmana on les xerrades amb esportistes d’elit, les exhibicions en pista i l’homenatge al medallista olímpic Jordi Arrese van ser protagonistes durant un Congrés que repetirà convocatòria l’any que ve.

El discurs d’inauguració del president de l’EMD-Valldoreix Josep Puig va donar el tret de sortida a l’esperat cap de setmana palístic, una novetat mundial on els assistents van tenir la oportunitat de participar a taules rodones amb reconegudes personalitats del panorama esportiu i gaudir d’exhibicions de les dues disciplines organitzades per l’Acadèmia Barcelona Total Tennis i el Club Esportiu Valldoreix. Tots els actes es van dur a terme sense cap imprevist en unes jornades qualificades de ‘tot un èxit’ segons els organitzadors.

El merescut homenatge a la trajectòria esportiva i personal del tennista olímpic Jordi Arrese i medalla de plata a Barcelona’92 va ser un punt emotiu del Congrés Tennis-Pàdel. Arrese va rebre una placa conmemorativa i una exposició en reconeixement a la seva tasca professional i humana en favor de l’activitat esportiva.

Finalment la visita al prestigiós Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat de diumenge va donar una oportunitat única de veure per dins la reconeguda instal·lació esportiva on s’han format els atletes més rellevants del país.

Juntament amb l’entrega de diplomes, reconeixements i la posada en comú de les conclusions extretes de les taules rodones sobre el futur del pàdel i el tennis, l’excursió al CAR Sant Cugat va tancar una iniciativa pionera en tot el món que aspira a organitzar una 2ª edició a Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal