Cercador per paraules clau
23 octubre 2018

L’obra ‘Site’ d’Estanislau Roca guanya la II Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’

El certamen escultòric, organitzat per l’EMD de Valldoreix, l’associació local Amicart i l’Ajuntament de Sant Cugat, ha aixecat una gran expectació entre el veïnat amb un recull d’art a l’aire lliure repartit pel territori valldoreixenc. L’obra ‘Site’ de l’artista Estanislau Roca es va coronar com a guanyadora d’un certamen que omplirà la vila de simbolisme i reflexió fins el 20 de desembre.

L’equip de govern de l’EMD de Valldoreix i la presidenta d’Amicart, Marcenia Baqués, van ser els encarregants de donar el tret de sortida, el passat dissabte 20 d’octubre, a una 2ª edició de la Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’ amb una gran participació i una forta presència internacional. La singularitat i el missatge de la creació de l’artista i arquitecte de professió Estanislau Roca Calaf va ser reconeguda amb el primer premi del certamen (5.000€).

El segon premi de la mostra artística (5.000€) va ser per l’obra ‘Hélix’, de l’artista Pense, mentre que el tercer (3.000€) es va entregar a Dani Berenguer, reconegut com a millor artista emergent del certamen pel seu treball ‘Ambdós móns’. El jurat també va concedir dues mencions honorífiques als escultors Miquel Andrino i l’artista Maïs per les seves obres ‘Successió en l’espai i ‘Camí a la privacitat-rere el somni’ respectivament. El jurat encarregat de les difícils deliberacions esta format per personalitats de prestigi com l’escultor i professor de Belles Arts de l’UB, Josep Roy; l’escultor i professor de la Escola Massana, Tom Carr; la historiadora i crítica d’art, l’Imma Pueyo; l’escultor santcugatenc Pep Codó; la directora del CRBMC Àngels Solé; i el marxant i col·leccionista d’art Tom Madoock.

Totes les d’obres d’artistes locals, nacionals i internacionals vinguts de països com Itàlia, Veneçuela, Alemanya o la Xina estaran exposades al públic durant 2 mesos a paratges emblemàtics i espais naturals de Valldoreix i Sant Cugat com el Pg. Francesc Macià/Castellví (Sant Cugat), Parc de les Ones de La Serreta, el recinte del Club Esportiu Valldoreix i el Parc de Sant Cebrià (Pg. Olabarria).

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat