Cercador per paraules clau
02 maig 2022

La 3a edició del #Trashtag Valldoreix arriba aquest diumenge a la riera de Can Llobet

Valldoreix acollirà aquest diumenge al matí la 3a edició de la jornada de recollida d’escombraries al medi natural #Trashtag Valldoreix, una iniciativa mediambiental que ja es va celebrar els anys 2019 i 2021 i que forma part dels actes amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i de l”European Clean Up Day-Let’s Clean Europe’. Aquesta acció comuna a tot Europa té per objectiu la conscienciació sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i la promoció d’accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

El #Trastag Valldoreix 2021 té previst actuar sobre el tram de la riera de Can Llobet més propera a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix (club de tennis) i servirà per donar continuïtat a la recollida que ja es va fer els anys 2019 i 2021, que van aconseguir retirar de la llera de la riera valldoreixenca de Can Badal -en els trams compresos entre les masies de Can Cussó, Can Badal i el camp de futbol- més de 2.200kg de residus de tota mena.

La convocatòria és oberta a tota la ciutadania i a tota classe col·lectius i la cita és a les 11:00h al carrer Pintor Goya s/n (al costat de l’entrada del Club Esportiu Valldoreix). Des d’allà es farà el repartiments dels materials necessaris per a la recollida (bosses i guants) i serà aquest mateix lloc on s’habilitaran els contenidors de les diferents fraccions, per fer la tria dels residus per a la seva posterior recollida i tractament.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

03-06-2024

Llar d’Infants Quitxalla

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals