Cercador per paraules clau
21 juny 2018

Music’Al Cor i la Coral L’Harmonia omplen la Nau de Cultura amb el Concert de Primavera

Les corals valldoreixenques van exhibir diumenge les seves capacitats musicals a la Nau de Cultura, amb una actuació de cançons populars, música de pel·lícula i una interpretació clàssica de la Petita Serenata Nocturna de Mozart.

 La Nau de Cultura es va quedar petita el passat diumenge 17 de juny per acollir els assistents a l’esperat Concert de Primavera de les corals Music Al’Cor i L’Harmonia. La música dels conjunts va submergir la cambra en música agradable i melodies embriagants amb el seu ampli repertori de cançons populars catalanes, bandes sonores de pel·lícules i la serenata Nocturna de Wolfang A. Mozart.

La interpretació de diumenge va ser un petit tast de l’actuació que l’1 de juliol el Cor Jove de Valldoreix té programada a l’emblemàtic Celler Cooperatiu de Sant Cugat, amb una mostra de les bandes sonores de les sèries i les pel·lícules més conegudes dela petita i la gran pantalla, sota la batuta del director de la coral, Albert Santiago.

La propera actuació dels conjunts valldoreixencs serà el proper dijous 21 de juny per celebrar el Dia de la Música amb altres corals de Sant Cugat, amb entrada lliure per tothom a la plaça d’Octavià, davant del Monestir.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat