Cercador per paraules clau
10 juliol 2014

Natalia Quintana amb ‘Somia’ guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix 2014

L’obra de la santcugatenca de 39 anys ha estat escollida pel jurat com a cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2014, després de proclamar-la guanyadora del concurs de cartells en la categoria adults.

En categoria juvenil, l’obra premiada ha estat ‘Samnaiure’ de Mar Castell de 16 anys, mentre que en categoria infantil el guanyador ha estat Albert Mula.

El jurat, aplegat aquest dimarts 8 de juliol a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, estava format pel vocal de Cultura, Joaquim Castelló, exercint com a president i els experts en el món de les arts plàstiques Carolina Camañes, Maria Dolors Valverde, Aram Millet i Xavier Grau. La tria es va fer entre les 34 obres presentades al concurs. Del total de cartells participants 27 participaven a la categoria d’adults, 3 a la juvenil i 2 a la infantil. El jurat ha decidit que dues obres presentades quedin excloses del concurs per no complir les bases de participació.

Natalia Quintana rebrà com a guanyadora del concurs un premi en metàl·lic de 750 euros, mentre que per la guanyadora de la categoria juvenil, la santcugatenca Mar Castell, el premi és de 450 euros. El premi per a Albert Mula, guanyador de la categoria infantil és un lot de material de belles arts per valor 450 euros.

A banda del premi econòmic i de ser el cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2014, l’obra ‘Somia’ serà la portada del programa d’actes de la festa grossa valldoreixenca, que s’editarà properament.

 

 

 

 

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix