Cercador per paraules clau
06 juliol 2022

L’EMD de Valldoreix obre la convocatòria de la 19a edició del Premi Literari de la vila

L’Entitat Municipal valldoreixenca ha donat aquesta setmana el tret de sortida a la convocatòria d’enguany del Premi Literari de Valldoreix, que arriba a la 19a edició. El certamen que busca premiar les millors plomes novells en llengua catalana en les categories juvenil (entre els 14 i 17 anys, ambdós inclosos) i adults (a partir dels 18 anys ja complerts en la data de la convocatòria). El guardó està obert a autors i autores que no hagin participat en cap de les dues anteriors convocatòries del premi i que presentin una narració original, en llengua catalana i inèdita (no s’hagi publicat en cap format ni difós per internet). L’obra, el tema de la qual és lliure, ha de tenir, però, una extensió determinada, que en el cas de la modalitat juvenil ha de tenir una llargària d’un mínim de 5 folis i un màxim de 10. Pel que fa a la categoria d’adults l’extensió ha d’estar entre 10 i 20 DIN-A4.

Per participar al concurs les escriptores i escriptors hauran de presentar les obres, abans del 30 de setembre a les 23:59h, a través de seu electrònica del web l’EMD de Valldoreix (www.valldoreix.cat) i seguint la ruta: tràmits en línia – instància genèrica. Un cop allà caldrà omplir la instància fent constar l’interès en participar en el Premi Literari de Valldoreix 2022, detallar la modalitat i adjuntar dos arxius en format PDF, el primer dels quals haurà de ser el treball amb el títol de l’obra, pseudònim de l’autor i la modalitat a què es presenta, mentre que el segon haurà de contenir la informació personal de l’autor/a com: nom i cognoms, DNI, data de naixement, adreça amb codi postal i localitat, adreça electrònica i telèfon mòbil. Els participants menors d’edat hauran d’adjuntar també un document amb l’autorització paterna/materna/tutor legal autoritzant la seva participació.

Pel que fa als premis, els guanyadors, tant de la modalitat juvenil com el de la modalitat d’adults, rebran una retribució econòmica de 2.000€ i les es obres guanyadores es publicaran en format imprès, on hi apareixerà la fotografia de l’autor/a amb una breu ressenya biogràfica.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat