Cercador per paraules clau
30 gener 2024

Ple de gener; millora d’instal·lacions a l’Escola de Música, caques al carrer i actualització de preus del Complex Esportiu

La Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix va encetar l’any polític 2024 el dijous 25 de gener, amb la celebració del Ple Ordinari de gener a la Sala de Plens de la Casa de la Vila. Com és habitual la sessió va començar aprovant l’acta de la sessió anterior, moment que es va donar pas al debat de les mocions presentades al plenari pels grups polítics del consistori.

La primera proposta va arribar per part del Partit Popular i estava centrada en la millora de les instal·lacions de l’Escola de Música. La moció va rebre el suport unànime de la resta de grups del plenari, que van acordar fer un estudi per a la millora de les instal·lacions i a estudiar mesures per implementar una zona d’ombres i aixopluc a l’exterior del centre.

Igualment, va prosperar la proposició de VOX per millorar la higiene i la salubritat a la via pública per l’abandonament de deposicions d’animals de companyia per part dels propietaris. La iniciativa va rebre els vots de PP i Junts per Valldoreix, mentre que l’equip de govern, tot i mostrar-se a favor de fer una campanya de civisme i sensibilització, hi va votar en contra per no tenir la competència reguladora ni capacitat sancionadora.

Tot i que inicialment s’havia plantejat com a moció institucional, la proposta per demanar a l’Ajuntament de Sant Cugat la participació de l’EMD en la gestió del servei de recollida de residus a la vila va acabar quedant a sobre de la taula amb els vots favorables dels grups a l’oposició.

La darrera votació de la tarda va servir per donar llum verda a l’actualització dels preus públics per a l’any 2024 del servei del Complex Esportiu de Valldoreix, d’acord amb l’IPC del 3,1%, corresponent al mes de desembre de 2023. La proposta va rebre el suport majoritari dels vocals de la Junta de Veïns, i només el representant del PP es va abstenir.

D’aquí fins al final el protagonisme va ser per l’activitat de control donant compte al plenari dels decrets de presidència i de contractació i l’acció de govern.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

30-01-2024

Ple de gener; millora d’instal·lacions a l’Escola de Música, caques al carrer i actualització de preus del Complex Esportiu

22-12-2023

Últim Ple del 2023; nou finançament dels ens locals, derogació de la LRSAL i veto a actes polítics/ideològics a la Sala de Plens

17-11-2023

Llum verda definitiva a la urbanització de l’Av. del Baixador, al Ple de novembre