Cercador per paraules clau
18 gener 2022

Tall del servei dels FGC aquest cap de setmana entre l’estació de Valldoreix i les d’Hospital General i Volpelleres

Les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) S1 (entre Valldoreix i Hospital General) i S2 (Entre Valldoreix i Volpelleres) patiran un tall de servei a partir de les 22:00h d’aquest proper dissabte 22 de gener, que s’allargarà durant tot el diumenge dia 23, fins a la finalització del servei. La suspensió del trànsit de combois està motivada per unes obres de millora que FGC ha de fer a la línia, per adaptar-la a l’augment la freqüència de trens prevista pels volts de Sant Joan. La incidència en el servei provocarà la modificació dels horaris d’arribada i sortida de trens des de l’estació de Valldoreix, que rebrà el primer comboi provinent de Barcelona a les 22:03h, mentre que el primer tren que farà sortida des de Valldoreix en direcció a Pl. Catalunya està previst per les 22:09h. La freqüència d’arribada i sortida serà de 15 minuts.

Igualment, l’afectació ferroviària implicarà l’habilitació per part d’FGC d’un servei de bus substitutori, amb freqüència contínua, entre l’estació valldoreixenca i les estacions d’Hospital General i Volpelleres, que farà parada també a les estacions de Sant Cugat i Mira-sol (línia S1) i a la de Sant Cugat (línia S2).

Amb motiu de l’esmentat tall del servei de trens i de la corresponent habilitació d’un servei de bus substitutori, des del proper dissabte 22 a les 22h i durant tota la jornada de diumenge 23, quedarà prohibit estacionar a la zona d’aparcament de la rambla Mn. J. Verdaguer, des de la plaça de l’estació i fins al pas de vianants de la cruïlla amb el carrer de l’Espígol, parada de taxis inclosa. D’igual manera, mentre duri l’afectació també estarà prohibit estacionar per encotxar o desencotxar en tota la plaça de l’estació.

 

Font: FGC

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals