Cercador per paraules clau
15 abril 2020

Telegram, nou canal de comunicació entre l’EMD de Valldoreix i la ciutadania

L’EMD de Valldoreix, a través de la seva àrea de Comunicació ha obert un canal institucional de l’administració valldoreixenca a la plataforma de missatgeria instantània Telegram. Amb la posada en marxa, el 25 de març, del canal ‘Valldoreix Notícies’ a Telegram, l’EMD obre una nova via de comunicació directa entre l’administració local i el veïnat, que el consistori ha posat en marxa per informar puntualment la ciutadania durant la crisi del coronavirus i fer arribar tota la informació sobre les mesures per frenar la pandèmia de forma més directa i ràpida a tots els ciutadans i ciutadanes de la vila. Amb tot, el nou canal a Telegram és una mesura permanent i continuarà un cop finalitzi el confinament i l’estat d’alarma, per tal de seguir donant informació adreçada, principalment, als veïns i veïnes de Valldoreix.

El canal “Valldoreix Notícies” ja està actiu a la plataforma gratuïta Telegram i es pot trobar mitjançant una cerca al buscador de la mateixa aplicació o accedint a través d’aquest enllaç directe: https://t.me/valldoreixnoticies. Tot aquell qui ho vulgui es pot descarregar l’app de Telegram des de les botigues electròniques per dispositius Apple (App Store) o per dispositius Android (Google Play).

Els seguidors del nou canal informatiu valldoreixenc a Telegram rebran diàriament als seus telèfons mòbils continguts d’interès local, informació de servei públic -com ara les notes de premsa que podeu trobar al web municipal-, esdeveniments propers o avisos d’última hora d’interès ciutadà, a més de les fotografies i d’altres continguts que es puguin anar penjant via xarxes socials.

El canal Telegram de l’EMD de Valldoreix se suma a la resta de canals de comunicació que ja té establerts l’administració valldoreixenca amb la ciutadania, tant online com offline com són el butlletí d’informació ciutadana InfoValldoreix, el web institucional de l’EMD-Valldoreix, els perfils a les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook. A més també disposen del canal a la plataforma de vídeo Youtube on poder seguir els Plens Municipals i la resta de publicacions sobre actualitat i activitats socials i culturals com les que es fan setmanalment a la revista Tot Sant Cugat i en programes d’actes i festivitats.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals