Cercador per paraules clau
19 abril 2023

Titelles, activitats per a infants i joves i un homenatge a Pavarotti per celebrar Sant Jordi a Valldoreix

La diada de Sant Jordi arriba aquest diumenge a tots el pobles i ciutats de Catalunya i Valldoreix ja es prepara per celebrar el dia del llibre i la rosa amb activitats lúdiques i culturals per a tots els públics. L’activitat es començarà aquest proper dissabte 22 a les 11h a la Sala de Plens de la Casa de la Vila amb l’espectacle de titelles ‘Expliquem contes: Sant Jordi i el drac’. L’activitat infantil, a càrrec de la companyia ¾ de 15, explicarà amb titelles la llegenda, transmesa de generació en generació fins a dia d’avui. No hi faltaran el drac, la rosa, la princesa i el cavaller Jordi. L’accés és gratuït i l’aforament limitat.

El mateix dissabte, però ja per la tarda, tindran lloc, a partir de les 16:15h a la Plaça Casal de Cultura, les activitats del Cau AEiG Trementinaire de Valldoreix i que consistiran en tallers per a totes les edats. Els nens i nenes de 6 a 8 anys pintaran un mural numèric (amb proves/jocs per poder pintar), mentre els de 9 a 11 anys fan manualitats i els d’11 a 18 anys escolten els ‘Contes bojos’. També hi haurà un espai d’intercanvi de llibres.

La darrera proposta cultural inclosa dins del programa d’activitats de la diada de Sant Jordi serà el concert ‘Homenaje a Pavarotti’, que se celebrarà el divendres 28 a les 20h a la Nau de Cultura i on la neta del considerat millor cantant líric de la història, Simona Todaro Pavarotti, ens presentarà un sentit homenatge al seu avi ple d’amor, respecte i admiració. Simona Todaro estarà acompanyada per la mezzosoprano Beatriz Gimeno i el pianista Víctor Carbajo, en un recital on interpretaran fragments de reconegudes peces d’òpera, sarsuela i cançons napolitanes.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social