Cercador per paraules clau
06 novembre 2018

Torna a Valldoreix la II edició de la Marxa de la Salut per l’entorn de Collserola

Els paratges de Valldoreix acolliran la segona edició de la Marxa de la Salut amb un recorregut de marxa nòrdica de 10 quilòmetres pels espais naturals de l’àrea del Parc de Collserola.

Davant l’èxit abrumador de participació que va tenir la primera edició de marxa nòrdica de l’any passat a la vila, el Club Muntanyenc i el Club Marxa Nòrdica Collserola han decidit tornar a repetir la convocatòria esportiva el 18 de novembre amb el suport de Complex Esportiu i de l’EMD-Valldoreix. L’objectiu de l’activitat no és competitiu, ja que la idea de la caminada és la promoció d’aquesta pràctica esportiva en auge i el foment de la vida i l’alimentació saludable. El Complex Esportiu de Valldoreix participa de la iniciativa oferint un bany gratuït a la piscina per a tots els participants.

El tret de sortida de la caminada es donarà al Complex Esportiu de Valldoreix (C. Brollador s/n) a les 10:00h. Abans de començar la passejada caldrà que tots els participants recullin el seu dorsal a partir de les 8:30h i a les 9:30h facin l’escalfament necessari per no patir lesions durant el recorregut i escoltin les indicacions dels instructors titulats que acompanyaran l’itinerari en tot moment.

Tots els caminants rebran una bossa de corredor amb productes per millorar la salut, una samarreta conmemorativa de la jornada i un tubular de coll. L’organització també té preparada un sorteig de material esportiu i d’un viatge amb una destinació sorpresa a alguna ciutat europea amb bitllet d’avió i dues nits d’estança incloses. A més, els participants masculins i femenines que millor realitzin la tècnica de marxa nòrdica rebran un reconeixement per part de la direcció de la prova.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals