Cercador per paraules clau
08 novembre 2018

Tot a punt per a la celebració de la II Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

L’EMD de Valldoreix i l’associació Marxosos del Vallès organitzen la segona edició de la Setmana de la Gent Gran de Valldoreix, que se celebrarà del 15 al 18 de novembre i tindrà com a plats forts un dinar de germanor, activitats musicals i culturals per a tota la família i l’exposició del concurs de fotografia.

La Setmana de la Gent Gran arriba per segon any a Valldoreix per retre homenatge al col·lectiu de la 3ª edat de la vila, amb un programa d’actes farcit d’activitats musicals i culturals. Les activitats s’estendran entre el 15 i el 18 de novembre i tindrà com a escenaris indrets tan emblemàtics de Valldoreix com la Nau de Cultura, el Casal d’Avis, la Plaça del Casal de Cultura i el Club Tennis Valldoreix.

El dinar de germanor al Club de Tennis Valldoreix a partir de les 14:00h donarà el tret de sortida al ventall d’actes programats pel dia 15 de novembre. Una rifa solidària per a tothom i un espectacle d’animació que promet amenitzaran l’àpat de germanor de la gent gran seran els altres grans atractius de la jornada.

La inauguració del Concurs de Fotografia al Casal d’Avis serà l’activitat més destacada del divendres 16 de novembre, a partir de les 17:30h. La proposta consistirà en una mostra de catorze fotografies escollides pel jurat i que s’exposaran al Casal fins el 16 de desembre de 2018. Una hora després de l’obertura de portes de l’exposició fotogràfica, la Nau de Cultura acollirà un festival musical amb la presència de la Coral l’Harmonia, la Coral Esclat de Germanor, els Músics de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona i les interpretacions de joves promeses al món del piano.

El dissabte 17 de novembre a partir de les 11:00h es farà la Gimcana matemàtica a la Plaça del Casal de Cultura, que promet ser un bon passatemps per a la canalla a partir de 5 anys, que podran gaudir amb jocs d’aprenentatge i una xocolatada calenta. Acte seguit començarà a la Nau de Cultura un espectacle innovador amb la participació dels grups de teatre l’Espiral, el Cercle, Magma, Aire teatral, el Grup de Teatre La Floresta, La Global i El Xoc.

El darrer dia de la II Setmana de la Gent Gran 2018 començarà amb l’espectacle musical ‘Àfrica balla amb tots els valldoreixencs’ de la mà de Nino Galissa i el seu conjunt musical. L’acte de cloenda estarà protagonitzat per la gent gran de la vila, amb l’entrega de diplomes, actuacions musicals, i l’espectacle dels Marxosos.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals