Cercador per paraules clau
18 octubre 2018

Toti Soler i Joan Massotkleiner portaran a Valldoreix l’espectacle poètic ‘POETES, elles tenen la paraula’

El reconegut compositor i guitarrista del moviment de la Nova Cançó, Toti Soler, i el prestigiós actor de teatre, cinema i televisió Joan Massotkleiner seran els protagonistes d’una proposta poètica i musical a la Nau de Cultura aquest proper divendres 19 d’octubre.

L’EMD de Valldoreix organitza aquest divendres una ineludible actuació oberta a tota la ciutadania on el mestre Toti Soler i l’artista Joan Massotkleiner faran un homenatge a les dones poetes contemporànies catalanes amb un ampli repertori dels versos més destacats de les artistes. L’actuació, enmarcada al 18è Festival de Poesia de Sant Cugat, promet captivar al públic amb la inconfusible veu de Joan Massotkleiner i l’emotiva guitarra de Toti Soler.

El recital musical possarà veu als imponents i apassionats versos d’artistes de la ploma com Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Marta Pessarrodona, Teresa Pasqual, Maria Antònia Salvà, Clementina Arderiu, Rosa Leveroni, Maria Àngels Anglada, Quima Jaume, Cèlia Sànchez-Mústich i Vinyet Panyella. La Nau de Cultura serà l’escenari idòni a partir de les 20:00h de divendres 19 perque tothom pugi gaudir de la cultura catalana de la mà de les magistrals interpretacions de de dos importants artistes del panorama català com Toti Soler i Joan Massotkleiner.

Totes les persones interessades en la literatura i la poesia catalanes poden consultar les propostes del Festival de Poesia de Sant Cugat, sobre els escenaris fins el 10 de novembre, a través del següent enllaç: https://santcugat.cat/files/651-14518-fitxer/FNP_2018.pdf.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat