Cercador per paraules clau
27 gener 2015

Un pont i una plataforma per a vianants als Pg. Merla i Pardal connecten els barris del Mas Roig i Rossinyol

Les dues noves infraestructures habiliten el pas per sobre del torrent Nonell i eviten que els veïns hagin de desplaçar-se fins al pont del Pg. Oreneta, com estaven obligats a fer fins ara.

El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, s’ha desplaçat aquest dimarts al passeig Merla i al passeig Pardal, on aquestes dues vies conflueixen amb el torrent Nonell, per fer una visita inaugural al pont i a la plataforma de vianants que des d’aquesta setmana permeten el transit de persones i bicicletes entre els barris del Mas Roig i del Rossinyol.

L’execució del pont i de la plataforma és una demanda històrica dels veïns dels dos barris, que veien com havien de desplaçar-se fins al pont del passeig Oreneta per trobar l’únic punt de connexió directa per anar d’un a l’altre barri.

Els treballs d’execució de les noves infraestructures han durat dos mesos i han tingut un cost aproximat conjunt de 90.000 euros. Pel president Puig ‘estem molt contents d’haver pogut inaugurar aquests dos ponts que per sobre de tot faciliten la mobilitat de la gent a peu i amb bicicleta’.

Durant la inauguració dels nous ponts Josep Puig ha volgut tenir ‘un record pel vocal Josep Casadellà, desaparegut l’any 2008, veí d’aquest barri, que era un enamorat de Valldoreix i que un dels seus objectius va ser sempre tirar endavant aquesta obra. Per això avui que la inaugurem el tenim en el record’.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal