Cercador per paraules clau
08 gener 2018

Una rua multitudinària acompanya els Reis Mags d’Orient en la seva visita a Valldoreix

Valldoreix va sortir al carrer de forma massiva el passat divendres per donar la benvinguda a Valldoreix als Reis Melcior, Gaspar i Baltasar amb la tradicional Cavalcada pels carrers de la vila. Un total de 14 carrosses vistosament engalanades van formar la comitiva que va acompanyar a ses Majestats i que van repartir 400 kilos de caramels entre els nens i nenes de Valldoreix.

El tret de sortida al recorregut dels Reis Mags pels carrers de Valldoreix es va donar un any més a la cantonada del Carrer Sant Albert amb Rambla Mossén J. Verdaguer a les 18 hores, amb uns minuts de retard sobre l’horari previst, des d’on la comitiva reial va enfilar la rambla Verdaguer en direcció a la Plaça Mas Roig. Des d’aquí va recórrer la Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig Oreneta, fins a la Plaça dels Ocells i d’aquí a l’avinguda Alcalde Ramon Escayola i el passeig Nard fins a arribar a la Plaça Maria Sabater, etapa final del recorregut reial pels carrers de Valldoreix i on centenars de veïns i visitants s’havien donat cita per saludar amb efusivitat els il·lustres visitants. Un cop finalitzat l’itinerari, el centre d’atenció es va centrar a la plaça Maria Sabater i a l’església de l’Assumpció on Melcior, Gaspar i Baltasar van fer la tradicional ofrena d’or, encens i mirra al’infant del pessebre vivent de la parròquia valldoreixenca. D’allà van passar a l’escenari habilitat a la plaça des d’on els tres mags van atendre els infants i van recollir les darreres cartes amb els seus desitjos per al matí següent.

Però l’activitat a la plaça va començar molt abans de l’arribada dels Reis, ja que des de les 17:30h es van organitzar tallers de manualitats per aprendre a confeccionar un penjoll de Nadal i una pandereta nadalenca i que van aplegar un munt de nens i nenes que van fer passar de forma animada l’estona prèvia a l’arribada de ses majestats. Però aquests no van ser els únics entreteniments de la tarda, perquè a la plaça es van instal·lar també un seguit d’enginyosos jocs i autòmats que van fer les delícies de petits i grans i que es van acompanyar de l’actuació musical del popular grup de jazz La Vella Dixieland, que amb la seva animada proposta van ajudar a combatre el fred, juntament amb una deliciosa xocolatada.

Durant els parlaments de les autoritats, encapçalades per la vicepresidenta primera de l’EMD-Valldoreix, Susana Herrada, es van anunciar els guanyadors del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Valldoreix 2018. La carrossa guanyadora va ser la de l’Hípica Domenech-Dunfoy, mentre que la rua dels Marxosos del Vallès va ser segona i la proposta de l’associació de veïns del barri de la Serreta-Bosc d’en Saladrigues va quedar tercera. L’entrega de premis del concurs es farà durant la Festa de Carnaval del proper mes de febrer.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal