Cercador per paraules clau
02 desembre 2021

Nadal a Valldoreix; música, rondalles i la visita del Patge Reial i dels Reis Mags d’Orient

Un concert de música clàssica, un recital de cant, una sessió de conta contes infantil, l’actuació de Nadal dels Marxosos, un mercat de Nadal a l’APVV, la visita del Patge Reial i la tradicional Cavalcada de Reis. Aquestes són les cites ineludibles per celebrar les festes nadalenques a Valldoreix, que es podran gaudir al llarg de tot el mes de desembre i fins a la celebració de la cavalcada del dia 5 de gener.

La programació nadalenca a Valldoreix començarà el dijous 9 de desembre al Biblioaccés Vall d’or, on a les 17:15h el rondallaire Moi Aznar de la Cia. Jomeloguisjomelo.com oferirà l’espectacle de de rondalles ‘Explica’m un Nadal’, que farà gaudir i cantar d’allò més a petits i grans. El preu de l’entrada és de 2 euros i s’ha de reservar entrada a l’enllaç: https://www.entrapolis.com/entrades/expliquem-un-nadal-a-valldoreix

El ‘Concert de Nadal’ amb l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48 serà la segona cita de Valldoreix amb el Nadal i tindrà lloc el dissabte 11 de desembre, a partir de les 18.00h a la Nau de Cultura. Els assistents podran gaudir d’un concert de repertori clàssic que estarà dividit en dues parts, on la primera estarà protagonitzada per la música de W. A. Mozart i A. Corelli, que donarà pas a un plat ben ple de músiques festives. El preu del concert és de 5 euros i cal reservar els tiquets anticipadament a: https://www.entrapolis.com/entrades/oct48-a-valldoreix

El dijous 16 de desembre tornarà a ser el torn dels infants, amb una nova sessió de rondalles, on la Glòria arrufat representarà amb titelles i en anglès el conegut conte d’Eric Carle ‘L’erugueta Goluda’. L’activitat serà a les 17:15h al Biblioaccés Vall d’or i estarà adreçada a nens i nenes de 0 a 5 anys. El preu de l’entrada serà de 2 euros i els tiquets ja es poden adquirir a: https://www.entrapolis.com/entrades/expliquem-contes-erugueta-goluda

El cant coral serà el protagonista en el 40è Concert de Nadal de la Coral l’Harmonia de Valldoreix i Music’al Cor, que se celebrarà el dissabte 18 de desembre, a les 11.30h a l’Església Assumpció. El recital comptarà amb la col·laboració de l’EMD de Valldoreix, l’Escola de Música de Valldoreix, la Coral La Pinya i el grup de teatre jove Espiral Creixent. L’aforament del concert és limitat per les mesures de seguretat Covid-19 i cal reservar entrades, al preu de 5 euros, a: www.silverlytickets.com.

Una de les cites clàssiques de Nadal a Valldoreix arribarà el dissabte18 i el diumenge 19 de desembre a la Nau de Cultura amb la celebració del ‘Show de Nadal dels Marxosos del Vallès’. Tots dos dies la representació serà a les 18h i, tot i que l’entrada és de franc, s’haurà de reservar localitat per controlar l’aforament. els tiquets per dissabte 18 els trobareu a: https://www.entrapolis.com/entrades/show-nadal-marxosos-valles i els del diumenge 19 a: https://www.entrapolis.com/entrades/show-nadal-marxosos.

El periple de l’arribada dels Reis Mags a Valldoreix començarà els dies 3 i 4 de gener a la Seu Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (Rbla. mossèn Jacint Verdaguer, 18), que rebrà la visita del Patge Reial. El missatger dels Reis Mags rebrà les nenes i nens de Valldoreix a partir de les 17:30 i fins a les 20h i per fer passar el fred l’APVV oferirà una xocolatada calenta per a tothom. L’arribada del Patge a la seu de l’APVV també estarà acompanyada per la segona edició del Market de Reis, que es farà d’11 a 20:30h a la mateixa seu.

El plat fort de les celebracions nadalenques arribarà, com és tradició, el dia 5 de gener, quan els tres Mags d’Orient recorreran els carrers de Valldoreix amb la sempre multitudinària Cavalcada de Reis. El recorregut de Melcior, Gaspar i Baltasar arrencarà a les 17.45h a la plaça de Can Cadena i transitarà per la rambla mossèn Jacint Verdaguer, la plaça Pompeu Fabra la plaça del Mas Roig, el passeig del Mas Roig i el carrer Núria,  per d’allà tornar a la rambla mossèn Jacint Verdaguer i acabar  a la plaça Maria Sabater. Serà allà on els Reis d’Orient rebran les cartes dels nens i nenes de la vila i on es faran els tallers d’imants i de jocs de fusta (17:30h) i el taller de fanalets i la xocolatada amb melindros aptes per a celíacs (18.00h). A partir de les 18:30h el restaurant Momotaro oferirà sopa de miso calenta per escalfar la cavalcada i per fer passar els minuts fins a les 18.45h, quan els Reis Mags arribaran a l’església de l’Assumpció per fer l’ofrena al nen Jesús i des d’on sortiran en direcció a la plaça per recollir les cartes dels nens i nenes.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal