Cercador per paraules clau
13 setembre 2022

Valldoreix celebra la Diada refermant el compromís del municipalisme amb la defensa de la democràcia

El monument dedicat a la memòria de l’heroi local del 1714, Francesc Busquets Pujol, ubicat a la plaça de l’11 de setembre de la Casa de la Vila, va aplegar un any més al seu voltant a la classe política i els representants del teixit associatiu i ciutadà de Valldoreix, per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.

El protagonisme principal va recaure en la figura del president Josep Puig qui, flanquejat per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i els vocals de la corporació valldoreixenca, va refermar el compromís del món local amb la defensa de la democràcia i la llibertat i de seguir al estant al costat de la ciutadania, tant en els moments difícils durant la pandèmia com en l’actual escenari de crisi energètica i econòmica. El president va llegir el manifest de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i va emplaçar la ciutadania a seguir treballant per aconseguir un futur millor.

Enllestit el discurs del president va ser el torn de les ofrenes florals. Els primers en acostar-se al monument dedicat a la memòria de Francesc Busquets i Pujol, van ser els portaveus dels grups de Junts per Valldoreix, Bernat Gisbert; d’ERC-MES, Ramon Segura; de la CUP-PC, Ferran Margineda; i del PSC, Susanna Casta, que van fer l’ofrena institucional de manera conjunta. Acte seguit es van fer les ofrenes florals de les seccions locals de Junts, ERC, PSC i CUP i PDeCAT, mentre el teixit associatiu de la vila va estar representat pel Centre d’Estudis de Valldoreix-Valldaurex

A banda del president, l’alcaldessa i les i els vocals del consistori valldoreixenc, també van prendre part a l’acte els representants del consistori de Sant Cugat Francesc Carol, Pere Soler, Francesc Duch, Josep Maria Vallès, Jose Gallardo, Elena Vila, Pilar Gorina, Gemma Aristoy i Carles Brugarolas.

El punt final a l’acte el va posar un any més la Coral l’Harmonia de Valldoreix que va entonar les notes de l’himne de la vila i del Cant dels Segadors.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social