Cercador per paraules clau
29 novembre 2018

Valldoreix dóna un any més la benvinguda a les festivitats nadalenques amb la tradicional encesa de l’arbre de Nadal

Un berenar de xocolata amb melindros per a tothom, un taller d’activitats pels més menuts i la música dels alumnes de l’EMV acompanyaran l’esperat acte d’encesa de l’enllumenat de l’arbre nadalenc aquest divendres a les 18:00h a la Plaça Maria Sabater.

L’EMD de Valldoreix convoca un any més a tota la ciutadania a la Pl. Maria Sabater per rebre l’esperit nadalenc amb els braços oberts la tarda del 30 de novembre a les 18:00h. La tradicional encesa de les llums de l’arbre de Nadal de Valldoreix, a tocar de l’Església de l’Assumpció, donarà el tret de sortida a les celebracions nadalenques a la vila.

Els melindros i la xocolata calenta faran passar el fred a tota la ciutadania que s’apropi a gaudir de l’arribada del Nadal a Valldoreix a la plaça Maria Sabater. Un any més, l’emotiva penjada de desitjos de la canalla valldoreixenca pel nou any a les branques de l’arbre de Nadal serà un dels moments més emotius de la tarda, juntament amb la il·luminació de l’arbre nadalenc a les 18:00h. L’orquestra de l’Escola de Música posarà banda sonora a la celebració amb la interpretació de diferents peces treballades pels alumnes de l’escola.

L’enllumenat de l’arbre i la resta de llums que engalanaran els carrers de la vila durant les festes de Nadal estan desenvolupades a través de tecnologia LED d’alta eficiència energètica i, per tant, compleixen estrictament amb les normes d’estalvi energètic i sostenibilitat establertes per l’EMD de Valldoreix per a totes les instal·lacions municipals. Aquestes mesures permetran a tothom gaudir de les festivitats amb el més mínim impacte econòmic i mediambiental.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal