Cercador per paraules clau
08 febrer 2018

Valldoreix reinventa la seva Festa de Carnaval amb un nou recorregut de la tradicional rua

La seguretat és el principal argument per modificar el recorregut de la rua, que sortirà de l’escola Ferran i Clua i acabarà a l’Espai Garden, al costat de la Casa de la Vila.

Evitar el pas per la rotonda de la plaça de Can Cadena i per la transitada zona de comerços de la rambla Mn. Jacint Verdaguer ha estat la raó que ha motivat el canvi d’itinerari de la corrua carnavalesca, que enguany no sortirà de l’estació i acabarà a la plaça del Casal de Cultura, com era costum els últims anys. Amb tot, la resta d’activitats relacionades amb la Festa de Carnestoltes es mantenen per donar lluïment a una de les celebracions més colorides del calendari festiu de la vila.

La convocatòria dels participants està prevista a les 11:00h al carrer Brollador, des d’on a les 11:30 els participants disfressats i les comparses sortiran en direcció a la plaça dels Mas Roig per, acompanyats de la música i l’animació de la banda musical Harpo’s Band, recórrer ballant i cantant el trajecte fins a l’Espai Garden al ritme del muntatge ‘Ja arriba la Harpo’s Band’.

Quan la rua arribi a l’Espai Garden allà ja els estaran esperant els The Pengüins, que amb el seu espectacle ’54-45 Reggae per Xics Ràdio’, continuarà animant la festa amb els seus ritmes jamaicans. Per fer passar el fred i reposar les forces després de la caminada des de l’Escola Ferran i Clua tots els participants podran gaudir d’una xocolata calenta gratuïta apta per a celíacs, que farà les delícies de grans i petits.

Ja al final de la celebració es procedirà al repartiment dels premis del Concurs de Disfresses de la Festa de Carnaval, que consistiran en tres vals de 200€ per comprar llibres en català. També es lliuraran els premis del Concurs de Carrosses de la Festa Major que es van endur, per ordre de major a menor, l’Hípica Domenech-Dunfoy, els Marxosos del Vallès i els veïns de la Serreta.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril

02-04-2024

Eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M: On es vota a Valldoreix?

22-03-2024

Foment de l’ús del català i ambició climàtica al Ple de març de Valldoreix

21-03-2024

Arrenca la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix 2024 amb ‘Un prometatge’