Cercador per paraules clau
15 febrer 2017

Valldoreix serà protagonista de la popular secció ‘Ole tu’ del programa APM de TV3

Les rareses i nyaps urbanístics de Valldoreix seran els protagonistes de la secció ‘Ole tu’ del programa ‘Alguna pregunta més (APM)’, que s’emet cada dimecres al vespre a TV3 després del l’última edició del TN de la cadena catalana.

Passos de peatons a mig pintar, i carrers que acaben de manera sorprenent en unes escales són algunes de les rareses que el presentador del ‘Ole tu’, el famós Peyu, ha descobert passejant per Valldoreix i que es podran veure en una propera edició del programa.

En la seva visita a Valldoreix en Peyu ha volgut conèixer també les gents de la vila i és per això que s’ha entrevistat amb tres veïns del poble que fa més de 50 anys que viuen a Valldoreix. En una xerrada distesa el conductor de l’espai ha interrogat la Rufina Avila, el Diego Fernández i el Fèlix Mestres sobre qüestions com la independència de Valldoreix, els senglars, el nudisme i el sexe a la 3a edat. Una animada conversa entre rialles que s’ha gravat al restaurant ‘La Rampa’ de la Colònia Montserrat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat