Cercador per paraules clau
15 febrer 2017

Valldoreix serà protagonista de la popular secció ‘Ole tu’ del programa APM de TV3

Les rareses i nyaps urbanístics de Valldoreix seran els protagonistes de la secció ‘Ole tu’ del programa ‘Alguna pregunta més (APM)’, que s’emet cada dimecres al vespre a TV3 després del l’última edició del TN de la cadena catalana.

Passos de peatons a mig pintar, i carrers que acaben de manera sorprenent en unes escales són algunes de les rareses que el presentador del ‘Ole tu’, el famós Peyu, ha descobert passejant per Valldoreix i que es podran veure en una propera edició del programa.

En la seva visita a Valldoreix en Peyu ha volgut conèixer també les gents de la vila i és per això que s’ha entrevistat amb tres veïns del poble que fa més de 50 anys que viuen a Valldoreix. En una xerrada distesa el conductor de l’espai ha interrogat la Rufina Avila, el Diego Fernández i el Fèlix Mestres sobre qüestions com la independència de Valldoreix, els senglars, el nudisme i el sexe a la 3a edat. Una animada conversa entre rialles que s’ha gravat al restaurant ‘La Rampa’ de la Colònia Montserrat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

13-06-2024

Certificat d’antiguitat i/o legalitat

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

03-06-2024

Llar d’Infants Quitxalla