Cercador per paraules clau
28 febrer 2022

Valldoreix torna a sortir al carrer per celebrar el Carnestoltes amb una festa multitudinària i molt familiar

La plaça del Casal de Cultura es va tornar a omplir de gom a gom per celebrar el Carnestoltes 2022 a Valldoreix, amb una festa engrescada amb els ritmes caribenys del grup d’animació infantil ‘The Penguins’. Un cop superat el gruix de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19, els valldoreixencs i valldoreixenques van prendre la plaça cultural de la vila per cantar i ballar, tots ben guarnits amb les seves màscares i disfresses, al compàs de les cançons del disc ‘Quadern de bitàcora’, últim treball dels creadors de l’espectacle ‘Reggae per xics’.

Abans de l’inici del concert va ser el torn de les actuacions de les comparses que participaven en el Concurs de Disfresses, que va comptar amb coreografies executades per uns zombis d’època ballant al ritme dels Backstreet Boys, un animat grup de rumberes i rumbers tocant ‘El bar la rumba’ dels Ai, Ai, Ai i una batalla entre coronavirus i sanitaris al ritme de la banda sonora de Missió Impossible.

Amb el concert dels The Penguins en marxa tota la plaça es va posar a ballar, mentre el jurat anava deliberant sobre la millor comparsa i les millors disfresses, de grup i individuals, presents a la festa. Es van veure disfresses de tots els temps com els indis, els vaquers, les bruixes, els unicorns i els astronautes i les més tradicionals com les de princeses, cavallers i dracs. També hi van prendre part personatges dels dibuixos animats més clàssics com el Goku i més actuals com els protagonistes de la patrulla canina, de la pel·lícula Frozen o la Ladybug.

Per posar el punt final a la festa es van fer entrega dels premis del concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis i del Concurs de Disfresses, que va premiar com a millor comparsa la ‘Missió InVIRUSsible’, com a millor disfressa de grup a ‘La família jardí’ i com a millor disfressa individual al ‘Petit drac’. Tots els premiats i premiades van rebre un xec de 200€ per gastar en lectura.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril

02-04-2024

Eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M: On es vota a Valldoreix?

22-03-2024

Foment de l’ús del català i ambició climàtica al Ple de març de Valldoreix

21-03-2024

Arrenca la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix 2024 amb ‘Un prometatge’