Cercador per paraules clau
16 novembre 2018

Valldoreix vota a favor de l’abolició de la monarquia i de crear una campanya per millorar la recollida de voluminosos

La majoria dels representants valldoreixencs es van mostrar favorables a l’abolició de la institució monàrquica a l’estat espanyol i a la creació d’una campanya de conscienciació entre la ciutadania que millori l’ús del servei de recollida de voluminosos.

El temps dedicat a la presentació de mocions durant la sessió d’ahir de la Junta de Veïns de Valldoreix va servir per abordar temes tan diversos com una moció per a l’abolició de la monarquia, una proposta per elaborar un pla informatiu sobre la recollida de residus voluminosos i dues mocions sobre actuacions de mobilitat a l’Avinguda Baixador i a l’encreuament de Pg. Rubí amb la Rambla Jardí. A excepció de les dues propostes de la CUP; la primera sobre la urbanització de l’avinguda Baixador d’acord amb els criteris de mobilitat de Valldoreix i Sant Cugat; i la segona per a la resolució del punt negre a l’encreuament entre el Pg. Rubí i la Rambla Jardí, la resta de propostes van obtenir el suport majoritari del plenari.

La proposta de PDeCAT-Actuem sobre l’abolició de la monarquia va obrir la llauna de l’últim ple ordinari de l’any, tot rebutjant el posicionament de justificació del Rei de la violència dels cossos policials durant l’1-O, la judicialització de la política i la persecució de càrrecs polítics exercida per l’Estat espanyol. La moció es va aprovar amb l’únic vot en contra de Ciutadans.

La moció del grup municipal d’ERC-MES sobre la recollida de voluminosos va anar en la línia de  conscienciar a la ciutadania sobre la corresponsabilitat dels ciutadans a l’hora de fer ús del servei. Tots els representants valldoreixencs van votar a favor de dissenyar i executar una campanya de conscienciació i difusió de l’utilització responsable de la recollida de deixalles voluminoses.

Per acabar, les dues iniciatives de la CUP-PC sobre la mobilitat a l’Avinguda Baixador i per la resolució del punt negre per la circulació del Pg. Rubí amb la Rambla Jardí van ser rebutjades pel ple per divergències de criteri d’execució entre l’oposició i l’equip de govern municipal.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat