Cercador per paraules clau
03 novembre 2021

‘Vides de gos’ de la valldoreixenca Marta Angelat estrena la Mostra de Teatre a Valldoreix 2021

L’obra ‘Vides de gos’ escrita i interpretada per l’actriu valldoreixenca Marta Angelat aixeca aquest divendres dia 5 -a partir de les 20h a la Sala del Casal de Cultura- el teló de l’edició 2021 de la Mostra de Teatre a Valldoreix, després d’un any d’absència per la pandèmia de Covid-19. La mostra teatral se celebrarà tots els caps de setmana del mes de novembre als escenaris del Casal de Cultura i la Nau de Cultura. ‘Vides de gos’ és el relat en primera persona de la vida d’una dona, a través de la relació amb els seus gossos.

La segona parada de la mostra serà el dissabte 13 de novembre a les 20h la Nau de Cultura, on el Grup Qullunaka presentarà ‘Escac i Mat’, un joc diabòlic, on ningú mesura i valora de forma adequada el seu l’adversari. La desintegració progressiva d’una família jueva comunista per l’ascens del feixisme a Espanya i Alemanya és el fil argumental principal de l’obra ‘Sopa de Pollastre amb Ordi’, que el Grup El Partiquí portarà el dissabte dia 20 de novembre, a les 20.00h a la Nau de Cultura, en la tercera cita de la Mostra de Teatre 2021.

La cloenda del cicle escènic serà el dia 28 de novembre a las 18h a la Nau de Cultura i anirà a càrrec de la Cia. Inestable Ceretana de Teatre amb l’obra ‘Bojos per la pasta’, que reflexionarà sobre si els diners fan la felicitat i si tenir diners fa canviar les persones, a partir de la història d’un matrimoni d’esquerres, de classe mitjana que veu trastocada la seva tranquil·la vida per l’aparició inexplicable de diners a casa seva.

El preu de les entrades a totes les representacions és de 5 euros i es poden comprar a través del web: www.entrapolis.com. Les entrades que quedin disponibles es vendran des d’una hora abans de l’inici de cada representació a l’entrada de la sala.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal