Cercador per paraules clau

Tallers de les àrees de Cultura i Joventut (2023-2024)

Iniciar tràmit

Descripció

Aquest tràmit permet sol·licitar la inscripció en tallers de l’àrea de Cultura i Joventut oferts per aquesta Entitat.

 Programa dels Tallers 2023-2024

NOTA: Fins que no es rebi la nostra conformitat per part de l’Entitat, la inscripció no tindrà validesa.

Servei responsable

Àrea de Cultura i Joventut

Qui el pot demanar?

Qualsevol persona major d’edat.

Com es pot demanar?

Electrònicament en els casos previstos a l’article 14.2 de la Llei 39/2015 o bé, si no es tracta d’un obligat d’acord amb aquest article, quan així ho vulgui l’interessat.

Presencialment a l’àrea de Cultura situada a Rambla Mossen Jacint Verdaguer, 185.

L’horari d’atenció al públic és dimarts de 9:00 a 13:00 h i dijous de 13:00 a 19:00 h.

Tanmateix, quan no es tracti d’un obligat d’acord amb l’article 14.2 de la Llei 39/2015, la documentació es pot presentar per qualsevol dels mitjans previstos a l’article 16.4 de la mateixa llei.

Quan es pot demanar? (Termini)

Durant tot l’any. Es farà efectiu a partir del moment de la presentació tota la documentació.

Normativa

Preus

Bonificacions especial que es poden optar:

Documentació que cal aportar

Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran tractades per l´EMD de Valldoreix com a responsable del tractament, per tramitar la vostra sol.licitud. El tractament està legitimat per l’exercici de les funcions públiques pròpies de l’EMD. Les vostres dades seran conservades com a part dels procediments administratius de l´Entitat. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte que sigui necessari per portar a terme el tràmit sol.licitat, d´acord amb la legislació vigent. Per a més informació consulteu la nostra política de privacitat, dins l´apartat Protecció de Dades publicat a la nostra web.

Així mateix us informem de la possibilitat d’exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació de les dades mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a l´EMD de Valldoreix, Atenció Ciutadana, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer 185, 08197- Valldoreix, indicant “Ref. Protecció de Dades” o bé exercir el vostre dret a través de la Seu Electrònica. De la mateixa manera, en cas de considerar que els vostres drets han estat vulnerats us podreu dirigir a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.gencat.cat).

Iniciar tràmit

Tràmits relacionats

    Tornar a tràmits