Cercador per paraules clau

Comunicació de crema

Iniciar tràmit

Descripció

Aquest tràmit permet comunicar prèviament la crema de rostolls o restes vegetals de manera controlada dins del terme municipal.

Per totes aquelles activitats que comportin fer foc dins l’àmbit del Parc de Collserola, caldrà comunicar-ho també al Parc mitjançant trucada telefònica al 617 313 476.

Servei Responsable

Quan es pot demanar? (Termini)

El període per fer la comunicació és del 16 d’octubre al 14 de març.

Com es pot demanar?

Presencialment:
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a Rambla Mossen Jacint Verdaguer, 185 a través de cita prèvia trucant al telèfon 936742719.
L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 h.

Per internet:

Formulari de comunicació

Per fer el tràmit, consulteu abans la Guia de suport a la tramitació telemàtica.

Qui el pot demanar?

Totes les persones que tinguin previst fer foc en zona forestal o en zona urbana que estigui a menys de 500 metres de zona forestal.

Condicions per fer foc

Què es pot cremar

Condicions de la foguera i el seu entorn

Horari de la crema

Normativa

Preu / Taxa

Exempt de taxa

Documentació a aportar

Observacions

Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran tractades per l´EMD de Valldoreix com a responsable del tractament, per tramitar la vostra sol.licitud. El tractament està legitimat per l’exercici de les funcions públiques pròpies de l’EMD. Les vostres dades seran conservades com a part dels procediments administratius de l´Entitat. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte que sigui necessari per portar a terme el tràmit sol.licitat, d´acord amb la legislació vigent. Per a més informació consulteu la nostra política de privacitat, dins l´apartat Protecció de Dades publicat a la nostra web.

Així mateix us informem de la possibilitat d’exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació de les dades mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a l´EMD de Valldoreix, Atenció Ciutadana, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer 185, 08197- Valldoreix, indicant “Ref. Protecció de Dades” o bé exercir el vostre dret a través de la Seu Electrònica. De la mateixa manera, en cas de considerar que els vostres drets han estat vulnerats us podreu dirigir a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.gencat.cat).

Iniciar tràmit

Tràmits relacionats

Tornar a tràmits