Cercador per paraules clau
20 setembre 2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

Els carrers de Valldoreix tindran en pocs dies més fanals de llum LED. Seran fins a 934 les lluminàries que es començaran a desplegar demà dijous, amb l’inici d’una nova fase de renovació de d’enllumenat. L’actuació, que arrencarà a la plaça de les Oliveres i tindrà una durada aproximada de dos mesos, implicarà que aquests 934 punts d’il·luminació deixin enrere les obsoletes bombetes de vapor de sodi per passar a la tecnologia de díodes lluminosos més actual.

La intervenció té un cost de gairebé 275.000 euros i, quan estigui completada, haurà canviat les lluminàries dels fanals de la pràctica totalitat del barri del Monmany, tot el barri del Regadiu i grans zones dels barris de La Guinardera, Rossinyol, Can Cadena, Les Bobines, Mas Roig, Mas Fuster i Ca n’Enric-La Miranda. La instal·lació d’aquests nous dispositius se sumen a les lluminàries ja presents als carrers de Valldoreix i que donen servei a l’entorn de l’estació i la plaça de Can Cadena, la rambla Mn. Jacint Verdaguer, la plaça Pompeu Fabra, la plaça Mas Roig, l’avinguda Mn. J. Verdaguer, l’avinguda Can Monmany i la Colònia Montserrat. Les obres les executarà l’empresa ETRA a traves de la central de compres de l’ACM.

Amb el canvi dels 934 fanals a tecnologia LED, que s’està implementant a l’enllumenat viari de la vila, l’estalvi a la factura de la llum de l’administració valldoreixenca es pot reduir entre un 60 i un 70%. 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-09-2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

27-04-2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta