Cercador per paraules clau
02 octubre 2018

Comença la retirada de les línies elèctriques subterrànies del pàrquing de Can Cadena, pas previ a la urbanització de l’espai

L’EMD donarà el tret de sortida, aquest divendres dia 5, al projecte de reordenació de les línies elèctriques del subsòl de Can Cadena amb l’objectiu de preparar el terreny per la futura construcció d’un pàrquing municipal completament arranjat.

L’Entitat Municipal de Valldoreix començarà aquesta mateixa setmana les obres de reordenació de la instal·lació elèctrica soterrada al pàrquing de Can Cadena. La finalitat de l’acció és retirar la xarxa elèctrica de baixa i mitja tensió, que funciona sota el subsòl de la zona, cap a l’exterior de la via pública per adequar la supefície a la futura construcció del nou pàrquing de Can Cadena.

Els treballs consistiran en l’enderroc i canvi d’emplaçament del centre de transformació de la Rambla M. Jacint Verdaguer a tocar de la carretera de La Floresta per minimitzar l’impacte visual, la retirada de dos pals de formigó i un nou replantejament de les connexions elèctriques soterrades per canalitzar-les a l’exterior de la via pública. L’EMD de Valldoreix no preveu cap limitació per la floristeria VallVerd ni cap afectació greu al trànsit als carrers limítrofs a l’espai afectat per les obres. Tot i que és possible que l’equip tècnic hagi de fer variacions temporals en la circulació de la zona, aquesta no es veurà interrompuda en cap cas. Qui vulgui accedir als detalls del projecte ho pot fer a través del portal de transparència de l’EMD-Valldoreix (transparencia.valldoreix.cat/wp-content/uploads/2016/11/170706_CAN-CADENA.pdf).

El pressupost de l’EMD de Valldoreix per desenvolupar l’acció de redistribució de la xarxa elèctrica a la zona i el canvi de lloc del transformador és d’aproximadament 110.000 € i l’equip municipal preveu que l’acció s’estengui entre 1-3 mesos. Amb aquesta reforma, l’Entitat Municipal dóna el primer pas per a la definitiva transformació de l’espai de Can Cadena en un pàrquing públic obert a tothom.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta

21-07-2022

Horaris d’estiu als Serveis Tècnics de l’EMD-Valldoreix i al Biblioaccés Vall d’Or

15-02-2022

Nou paviment pel carrer Coster de Valldoreix

04-01-2022

Les obres d’asfaltat a la Colònia de Montserrat comencen el proper dilluns