Cercador per paraules clau
30 octubre 2020

Confinament perimetral municipal de cap de setmana; com afecta als veïns i veïnes de Valldoreix

Des d’aquest matí a les 6:00h i fins dilluns a la mateixa hora ja és efectiu el tancament perimetral de tot el municipi de Sant Cugat, decretat per la Generalitat de Catalunya per contenir els contagis de la Covid-19 i que estarà vigent durant aquest cap de setmana i el proper. La mesura se suma al tancament perimetral de tot el territori català durant els propers 15 dies, que impedeix sortir i entrar de Catalunya, sense una causa justificada.

Les excepcions a la norma del confinament del territori de Catalunya són:

Pel que fa al confinament municipal de cap de setmana, la ciutadania de Valldoreix no pot sortir dels límits del municipi (Sant Cugat) exceptuant els següents supòsits:

Durant els 15 dies de vigència del confinament perimetral del territori català i els dos caps de setmana de tancament perimetral municipal els ciutadans han de contemplar el compliment de les següents mesures de restricció de la mobilitat i l’activitat, per contenir del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19:

Sortides del domicili i reunions

Treball

Serveis i comerç

  1. Que tinguin menys de 800 m2 i que limitin l’aforament al 30% de la llicència
  2. Si tenen més de 800 m2, han de limitar la superfície a 800 m2 (i al 30% d’aforament adaptat proporcionalment a la superfície de 800 m2).

Restauració

es manté la suspensió de l’obertura al públic dels serveis de restauració en tot tipus de locals i establiments. Els serveis de restauració es poden continuar prestant exclusivament mitjançant serveis d’entrega a domicili o recollida a l’establiment. El repartiment a domicili s’allarga fins a les 23 h.

Educació, infància i joventut

Esport

Altres suspensions i tancaments

Altres limitacions

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-10-2020

Confinament perimetral municipal de cap de setmana; com afecta als veïns i veïnes de Valldoreix