Cercador per paraules clau
05 maig 2015

Declaració institucional del President de l’EMD sobre la Sentència d’enderrocament de les tres cases

Benvolguts i benvolgudes,

La meva responsabilitat com a President de l’EMD ha estat i és vetllar per al bon funcionament d’aquesta institució en tots els seus aspectes. Així doncs, en el moment que va arribar aquesta Sentència m’ha tocat liderar i afrontar tot el que se’n desprenia. I així ho he fet.

Us he d’informar que ja estem arribant al final d’aquest procés i amb una molt bona solució. Però, el procediment judicial encara no s’ha acabat, perquè s’ha presentat un incident d’impossibilitat legal d’execució de la Sentència, per tal de legalitzar part o la totalitat de les obres tal com ha demanat el mateix Tribunal Superior.

Actualment, estic lluitat perquè la repercussió econòmica per part de l’EMD sigui nul·la. I n’estic segur per tal com s’està acabant el procés i per la seguretat que em dóna haver aconseguir obrir la via del procediment d’impossibilitat legal d’execució.

Us he d’informar que actualment ja s’està tramitant la llicència de legalització, que es durà al Tribunal Superior per tal de tancar definitivament l’expedient, i com us he dit lluitant per a que la repercussió econòmica sigui nul·la.

Com a President de l’EMD us he de dir que la meva responsabilitat m’impedeix entrar en la discussió i les barbaritats que es van difonen a tort i a dret, i que amb els dies que vénen no entraré en aquestes discussions. M’he de remetre als fets i així només dir-vos que seguiré lluitant per acabar tot aquest procés i finalment, agrair també a tots els professionals que ens estan ajudant a bon port un expedient tant complicat com aquest.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat