Cercador per paraules clau
18 març 2020

El Mercadet i el transport urbà de Valldoreix s’adapten a les restriccions pel risc de contagi del Covid-19

L’EMD de Valldoreix, en compliment de les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol obrirà el mercat no sedentari el proper dissabte, però limitarà l’obertura de parades a les d’abastiment de productes frescos.

Així, el Mercadet dels Dissabtes a Valldoreix d’aquesta setmana tindrà només 24 parades i no la quarantena que acostuma a tenir un dissabte normal. En concret, les úniques parades que tindran permís per instal·lar-se al mercat no sedentari del carrer Bruc seran les d’abastiment d’aliments de primera necessitat com les de fruites i verdures, forn de pa, fruits secs, formatges i làctics, llegums i cereals, embotits, productes ecològics i menjar preparat.

Pel que fa a les mesures de distanciament social per evitar el contagi, el Mercadet es regirà per una normativa especial que obligarà a les parades a respectar com a mínim la distància de seguretat d’un metre i mig entre les persones, així com mantenir una distància de mínim 4 metres entre parades. També s’instal·laran les parades en una sola filera, per resguardar les distàncies de seguretat esmentades, mentre que els marxants hauran de portar elements d’autoprotecció com mascareta, guants de plàstic i gel hidroalcohòlic. De la seva banda, els compradors hauran de vetllar per mantenir la distància de seguretat amb la resta d’usuaris del mercat, per evitar aglomeracions. En aquest sentit, el vigilant del mercat no sedentari serà l’encarregat de garantir l’absència d’aglomeracions d’usuaris i del compliment de les distàncies entre paradistes i compradors.

Transport urbà:

El transport urbà de Valldoreix també veu alterada la seva activitat pels efectes del coronavirus amb una reducció de les freqüències, motivada per la davallada de la demanda d’usuaris del servei. En concret, es mantindrà el servei habitual dels caps de setmana amb les línies V1 i V3, amb una freqüència de pas de de 1 hora (V1 començarà a les 7:00h i V3 començarà a les 7:30h, les dues a la Pl. De l’Estació), mentre que la línia V2 tindrà una freqüència de 30 minuts i començarà a les 07:07h de la Pl. de l’Estació.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

24-10-2023

Creixen un 10,5% els usuaris dels busos urbans de Valldoreix

27-04-2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

07-02-2023

Els busos de Valldoreix i Sant Cugat, connexió directa a partir del 13 de febrer

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta