Cercador per paraules clau
23 octubre 2012

El Mercat de 2ª Mà i d’Intercanvi de Valldoreix ajornat per la pluja tindrà lloc aquest proper dissabte

La iniciativa estava programada pel passat 20 d’octubre i es va haver d’aplaçar per l’amenaça de fortes pluges que havia pronosticat el Servei de Meteorologia de Catalunya.

El Mercat de 2a Mà i d’Intercanvi de Valldoreix és una iniciativa, promoguda per l’àrea de Comerç l’EMD-Valldoreix, que vol afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable, promovent hàbits sostenibles com la reutilització i el reciclatge.

En el Mercat de 2a Mà es poden intercanviar, regalar, comprar i vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.

La cita és aquest Dissabte 27 d’octubre, a la Plaça del Casal de Cultura de Valldoreix (C/ Sant Albert) a partir de les 10:00 i fins a les 14:00 h.

Totes les persones que estiguin interessades a inscriure’s al Mercat de 2a Mà poden descarregar-se els formularis i requisits pertinents al web de l’EMD (www.valldoreix.cat) i lliurar-los degudament complimentats a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’EMD-Valldoreix. El termini de lliurament de documentació finalitza aquest dijous 25 d’octubre a les 14.00 hores.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat