Cercador per paraules clau
13 juny 2017

El president Josep Puig i l’alcaldessa Mercè Conesa inauguren oficialment l’arranjament del camí de la Salut

Acompanyats pel director del Parc de Collserola, Marià Martí, el president Puig i l’alcaldessa Conesa han visitat sobre el terreny les obres finalitzades de l’adequació del camí de la Salut fins a la rotonda d’accés a l’autopista AP-7/B-30 i la carretera de Molins de Rei a Sabadell (C-1413). Amb la finalització de l’obra, l’accés de Valldoreix a la rotonda de l’autopista AP-7 des del barri del Monmany deixa de ser un carrer de terra per deixar pas a una via totalment asfaltada.

Els treballs d’accés a Valldoreix pel camí de la Salut s’han dividit en dos trams, el primer dels quals té una llargada de 1.000 metres, entre la citada rotonda i l’inici de la trama urbana de Valldoreix. El segon tram és el que va des de la plaça Joan Gassó a la bifurcació del camí de pujada a l’Ermita de la Salut i el camí de Can Monmany, amb una llargada de 125 metres.
El primer tram té una amplada aproximada de 7,90 metres i una calçada asfaltada de 5 metres per als vehicles i una via lateral de 2 metres d’ample segregada amb pilones de fusta i amb paviment de sauló, per al pas de vianants. El segon tram està constituït per una calçada única per a vehicles i vianants de 5 metres d’amplada, amb paviment de sauló.

Les obres han suposat un cost proper als 150.000 euros. L’obra ha estat executada per l’EMD de Valldoreix en coordinació amb el Parc de Collserola.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

07-02-2023

Els busos de Valldoreix i Sant Cugat, connexió directa a partir del 13 de febrer

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta

08-04-2022

FGC repassa els 40 anys d’història de la companyia ferroviària amb una exposició a la Casa de la Vila

18-01-2022

Tall del servei dels FGC aquest cap de setmana entre l’estació de Valldoreix i les d’Hospital General i Volpelleres